Mi a véleményetek a Végzet ereklyéi bestlerrer könyvsorozatrol?
Amikor először elkedztem az első könyvet úgy négy éve kb hamar meguntam és nem foglalkoztam vele, nem tetszett. Aztán amikor kijött a film, megnéztem és nagyon nem tetszett (attól eltekintve hogy fogalmam nincs miért, de Jace-t iszonyúan szexinek találtam, habár először nem jött be..meg Simon-t és Valentine-t is imádtam benne, nagyon tetszettek azok a színészi alakítások), úgyhogy úgy döntöttem elolvasom a könyvet, hogy kiderítsem tényleg ilyen rossz-e. Mondano sem kell, három napomba telt az első négy rész elolvasnom, minimális alvással és evéssel, ráadásul számítógépen mert ünnepnapok voltak és nem tudtam beszerezni a könyveket máshogy. Egyik nap 10percet aludtam. Az 5.részt angolul olvastam és gépen suliidőben, kb 4 nap kellett hozzá hogy befejezzem.
Szóval IMÁDOM ezt a knyvsorozatot. Ilyent még életemben nem olvastam, teljesen kiszámíthatatlan, a karakterek brilliánsak, és most először nem akartam megfejelni a főhősnőt egyszer sem mert hülye volt(pedig rengeteg hasonló stílusú könyvet olvastam. Falnak tudtam volna menni egy-két főszereplő hülyeségeitől!!). A szövege igényes, de ugyanakkor hihetetlen szórakoztató.
Tűkön ülve várom már május végét mikor kijön ANGOLUL az utolsó rész, és végre megtudhatom, hogy mi a történet vége.
Nekem barátnőm ajánlotta, ő imádja.
Én amikor elkezdtem az első részt, akkor túl sok volt benne a fantasy nekem de megszoktam és nagyon megszerettem. Az első rész vége után egyből olvastam a következőt, mert nagyon jó csavarral fejeződik be. Az ötödik részt pedig - jó vastag - péntek este elkezdtem az elejét és szombaton egész nap azt olvasva ki is olvastam estére.
Most én is a 6. részre várok, angolul el is fogom kezdeni, mert nincs kedvem várni a magyar megjelenésig.
(egyébként a 3. rész - az üvegváros - elvileg a befejező része lett volna, de az írónő még le akarta zárni az egyik szereplő történetét és emiatt írta meg a 4. részt, azonban rájött hogy 1 rész kevés lesz és így jött még az eredeti 3hoz még 3 könyv, ha jól tudom)
(Első vagyok)Mindenképpen érdemes elolvasnod (: én a clockwork angel-t olvastam,az is teszett de ez SOKKAL jobb, mindegyiknek másak az erősségei,de a végzet ereklyéibe azért könnyebben beleképzeli magát az ember és a karakterek is emberibbek...Jace pedig...húú!hát azt hiszem az ő karaktere azlegjobb karakter (a kategóriájában) akit "megismerhettem" egy könyv során.
Hát belinkelni sajnos nem tudom de azt hiszem valami olyasmit írtam be a google-ba hogy Cassandra Clare A Végzet Ereklyéi pdf letöltés ingyen aztán még néhány más változatot nem emlékszem pontosan melyik használt ://
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!