Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Olvasta valaki a Divergente...

Olvasta valaki a Divergente trilógia 3. részét ( allegiant)? Miről szól? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Tényleg meghal benne valaki? Ki? Mi lesz a vége?
2014. ápr. 25. 16:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Még nem olvastam, de mivel már az első két részben is több, mint százan haltak meg, nem hiszem, hogy a harmadikban nem hal meg senki. Tuti, meg fog valaki. Amúgy a pletykák szerint Tris fog meghalni.
2014. ápr. 25. 18:19
 2/4 A kérdező kommentje:
igen, már elolvastam angolul, de köszi azért :)
2014. ápr. 25. 19:14
 3/4 anonim ***** válasza:

*SPOILER*

(Ha nem akarod megtudni hogy mi lesz akkor NE OLVASD EL ezt a választ!)

A könyv közepénél majdnem meghal Uriah egy robbanás következtében,és már csak mesterségesen él (gépek éltetik) és a végén le is kapcsolják róla,és meghalt.Sajnos Tris is meghal a végén,őt David lelőtte,de még szabadjára engedi a

memóriaszérumot a hivatalban. Igazából csak ők halnak meg akik úgy fontosabbak voltak. De szerintem olvasd el a könyvet mert sok újdonság történik amiket ha le is írnék nem hiszem hogy értenéd. :)

2014. ápr. 26. 23:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Az elején Tori is meghal
2015. márc. 11. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!