Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Miért van mindenki belebolondu...

Miért van mindenki belebolondulva ebbe a Szent Johanna gimibe?

Figyelt kérdés
Már komolyan kezd idegesíteni.. -.-

2014. ápr. 23. 14:08
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
68%

Azért olvassák, mert habkönnyű ponyva. Egyszerű szavak, most játszódik. Én is olvastam, jó könyv, de nem maradandó. Egyszeri élmény.

14/L

2014. ápr. 24. 18:37
 12/20 Enikő15 ***** válasza:
41%
mert nagyon nagyon jó
2014. ápr. 24. 20:02
 13/20 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem azért mert valaki ilyet olvas még nem jelenti azt hogy nem érett!!! Könyörgöm, most akkor Leiner Laura se érett?? Ő írta, szóval olvasta is:felnőtt, érett!

Én is olvastam, kedvenc könyvemmé vált(sok más Leiner könyv mellett) mégis olvastam már horrort is és ugyanúgy tetszett!

A kérdésre visszatérve pedig tényleg mindenki azért van belebolondulva mert: a mi korunkban játszódik, rólunk szól, humoros, a szereplőket pedig egyszerűen imádni lehet!

2014. ápr. 25. 14:18
 14/20 anonim ***** válasza:
38%
Teljesen jól összefoglaltad!Igazat adok kedves utolsó!:)
2014. ápr. 25. 18:32
 15/20 anonim ***** válasza:
64%

Itt gyakorikérdéseken, hogy mondjam engem nem idegesít, de szerintem senkinek sem jó, hogy a Szórakozás/Könyvek szekciót már-már floodolva van évek óta az SZJG-s kérdésekkel.

Az meg, hogy miért van mindenki belebolondulva, nem tudom, vagyis nyilván tudom nem kell sokat gondolkodni, ahhoz, hogy rájöjjön az ember miért fogja meg ezt a 10-14 éves korosztályt (legfőképp)...bár sajnálom, hogy így van azt érzem, hogy a magyar társadalom válságban van egy szociális válság egzisztenciális alappal és egy intellektuális válság is jelen van nem csak a PISA ratingünk szar ahogy van és az egyetemeink/diákjaik is legjobb 500-ből is kiperegnek, de a társadalmi alapműveltség, érdeklődés, gondolat fejlődése érettsége és gondozása, sem megfelelően épül, és az biztos, hogy ezen hátrányos helyzetek előmozdítása az irodalmi síkon ezáltal az értelmiségi és létszemléleti aspektust javítva, nem az SZJG és társai által lesz realizálva. Mondják sokan, hogy a Harry Potterrel a 1986 után születő generációk (legalább) visszaszoktak az olvasáshoz. Hát ha már visszaszoktak, akkor legalább ne ilyen SZJG&Co. szarokkal bomlasszuk és mérgezzük a tendenciát. Egyébként meg gimis/iskolás/osztályos évekről szóló irodalomból ott van a Törless,Ottlik,Gimnazisták(Garin-Mihajlovszkij) és még rengeteg.

2014. ápr. 26. 02:14
 16/20 anonim ***** válasza:
76%

Kedves #13-as: nem minden felnőtt ember érett és nem minden érett ember felnőtt. Egyáltalán nem tudod eldönteni annak az imádott Leiner Laurádnak a korából, hogy ő érett, vagy sem. És, kedves #13-as, habár az érettség nem kor kérdése, a könyvekből, amiket olvasunk látszik, hogy érettek vagyunk vagy sem. A horrortól nem leszel érett, nehogy azt hidd, igazából nem a könyvektől leszel az, hanem az érettségtől függ a könyvválasztás. Én sem vagyok érett, de mégis szeretem a komolyabb könyveket: Verne, Brontë, stb. Olyanok írásait, akik maradandóak. Viszont az is mutatja, hogy nem vagyok érett, hogy hatalmas Harry Potter rajongó vagyok. DE nem csak azt olvasom, és nem csak ez a kedvencem. Olvastam egy-két könyvet.

14/L

2014. ápr. 26. 06:53
 17/20 anonim válasza:
17%
Elolvastad egyáltalán? Vagy csak úgy kritizálsz valamit? Ez a könyv eszméletlenül jó. Ha elolvastad és kételkedsz benne, hogy olyan jó, akkor valószínüleg nem értetted még a történetet igazán. Engem magával ragadott, és szinte olvastatta velem magát.
2014. jún. 17. 08:25
 18/20 anonim ***** válasza:

Csak az elejét olvastam el a válaszoknak, de látom mindenkinek más véleménye van:DDD

Én elolvastam a 7.részig a könyvet, de rohadt unalmas...már bánom, hogy erre pazaroltam az időmet. És a második válaszolónak teljesen igaza van!!! Ez egy ilyen kis tini könyv..Nagyából arról szól, hogy 4-5 részen át "Jahjj Cortez így-meg úgy-.-" utána meg együtt vannak és megint "Jahjj Cortez így-meg úgy". Nem kell mindenkinek egyet értenie, de én személy szerint nem szeretem.

2014. júl. 18. 18:20
 19/20 anonim ***** válasza:

Rebilla: Természetesen olvastam. A 7. részig. a 8.-at végül már nem vettem meg, találtam jobb könyvet. Ami a történetet illeti....szerintem az nem annyira költői és emelkedett, hogy ne érteném... csak tudod nekem izgalmasabb kell annál amit amúgy is átélek, mert mindenkinek van egy Corteze, habár szerintem ez a ragaszkodás majdnem, hogy nevetséges, hiszen a kinézetébe szeretett bele, ha fogalmazhatok így, nem a személyiségébe. Nekem már itt furcsa volt, és utána végig Cortez így, Cortez úgy.... Utoljára a Láthetetlan emberben találkoztam ilyennel, amit szerettem egyébként, ott meg Emőke így, Emőke úgy.... Szóval nekem kicsit unalmas, nekem izgalom kell vagy dráma, ami egy normális könyvben benne is van. Nem azt mondom, hogy bántam, hogy elolvastam, hiszen egyszer vicces volt. De azt azért bánom, hogy nem mást olvastam helyette.

14/L

2014. júl. 29. 16:21
 20/20 anonim válasza:
Mert tiniknek szóló regény ami bebizonyítja azt hogy hiába vagy nyomi akkor is belédszeret az akiről nem gondoltad volna :) mármint én így gondolom :D
2016. jún. 20. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!