Miért van mindenki belebolondulva ebbe a Szent Johanna gimibe?
Figyelt kérdés
Már komolyan kezd idegesíteni.. -.-2014. ápr. 23. 14:08
2/20 anonim válasza:
Tini regény, tehát minden fiatal aki szeret olvasni és még "nem elég érett" a mélyebb tartalmú, esetleg durvább könyvekhez az ilyeneket olvassa.
3/20 anonim válasza:
Kedves második!
Azért mert szeretek olvasni, és mert ez a könyv sorozat is tetszett, azért nem vagyok "elég érett" másik könyvhöz???? Ezt te se gondoltad komolyan! -.-
4/20 anonim válasza:
Harmadik vagyok...
Te kedves kérdező, ha idegesít, nem kell vele törődni! Törődnél inkább a magad dolgával -.-
5/20 anonim válasza:
Itt azokról beszéltem akik ebből a könyvből választanak példaképet, teljesen függők. Bárhogy nézzük, nem a legérettebbek fogják ezt a könyvet kedvencnek választani.
Ne érts félre, senkit sem akarok megbántani, de ez meglehetősen gyerekes könyvsorozat.
6/20 csbetty11 válasza:
Mert tinikről szól mint mi vagyunk és izgalmas nem azaz unalmas:)
7/20 anonim válasza:
Egyébként nem tudom mért kellett lepontozni, de aki tette, annak remélem ez volt a legnagyobb boldogsága a nap folyamán ;)
8/20 Scotty97 válasza:
Én nem nagyon izgatom fel magam az ilyen könyvön. Nem bántásból vagy ilyesmi, de mitől lesz "FONTOS!" kérdés egy olyan, hogy pl: az szjgben a diákoknak hány különóra az előírt? Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mihez kell ennyire megtudni :D
9/20 anonim válasza:
Az egyszerűsége miatt szeretem. Könnyen bele tudtam magam képzelni a szereplők helyzetébe és átélhettem újra középiskolás éveimet. No meg azért nekem is jól jönne egy belső 'Kinga'.
10/20 Fannuella válasza:
Azért szeretik sokan, mert ez ma játszódik.. Egy 20. századi könyv is nagyszerű, de kevesek figyelmét köti le. Az ilyen naplóregények nagyon életszerűek, szerethetőek. Én is nagyon szeretem ezt a sorozatot és mégis megértem a mélyebb mondanivalóval rendelkező könyveket. Olvasd el a könyve(ke)t és meglátod, hogy egy picit a szívedhez fog nőni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!