Az éhezők viadalában pl voltak a nemesek meg X táborhely és nem értem miért, meg az egész viadalnak mi az értelme.
2014. ápr. 13. 02:45
2/12 anonim válasza:
Éhező jó de nekem a Beavatott jobban tetszik jobb a szerelmi szál és Négyes szimpib.(Négyes jelleme csucs):D<3
2014. ápr. 13. 08:46
3/12 anonim válasza:
Nekem mind a kettő tetszett (könyvbe olvastam).
De a éhezők viadala szerintem jobb, mert számomra érthetőbb, kidolgozottabb, igényesebb...egyszóval jól van megírva.
A beavatott nagyon el van kapkodva, magát az ötletet, a sztorit imádtam! Csak nekem túl gyors és vontatott volt a szövegvezetés. Voltak részek, amik nem voltak elég részletesen kidolgozva és így nem értettem őket teljesen, vagy nem tudtam elképzelni, és az érthetetlen részek a végére sem derültek ki. Nem volt elég részletes. Rengeteg kérdés maradt bennem és nem a szereplők további sorsával kapcsolatban, ahogy annak lennie kéne... A másik ami nagyon zavart az a nyomdahibák. Szerintem nincs jól megírva. Az alapötlet nagyon jó volt, de az írónő nem tudta jól leírni. Ha nem 400 oldalban csapta volna össze, akkor fantasztikus lenne ez is.
2014. ápr. 13. 11:39
4/12 veronika 1996 válasza:
Egy ideid mind a kettőt szerettem, de most már sokkal inkább Éhezők viadala... a beavatott harmadik része katasztrofálisan el lett rontva. A szereplők kifordultak önmagukból, a főszereplő lányből túl tökéleteset csináltak, a két főszereplő kapcsolata üresnek tűnt... a vége jó befejezés lett volna, ha nem ennyire szegényesen van megírva a könyv. Az első részét imádtam, a másodikat már kicsit kevésbé, de gondoltam a harmadikban az író majdösszeadja minden tudását és ír valami elképesztőt... nem ez történt.
2014. ápr. 13. 21:16
5/12 anonim válasza:
Szerintem a Beavatott, bár én úgy nyilatkozok, hogy csak az első részét olvastam. A karakterek szimpatikusabbak (Peeta-t mindig is utáltam), a cselekmény is jobb. Mindkettőt nagyon szeretem/szerettem, de a Beavatott jobb.
2014. ápr. 17. 09:31
6/12 anonim válasza:
Szerintem a két könyvet nem lehet szakmai úton összehasonlítani, mert tényleg teljesen másról szól és teljesen máshogy. Ettől függetlenül nekem a Beavatott jobban tetszett, de Az éhezők viadalát is nagyon sokra tartom.
2014. ápr. 17. 16:57
7/12 anonim válasza:
beavatott. jobb sokkal szerintem
Nekem a éhezők viadala olyan depis volt
2014. aug. 8. 11:12
8/12 Victory1995 válasza:
A két kedvenc filmem. :) Nem tudnék választani köztük.
Fantasztikus mind a kettö.
2014. aug. 13. 16:08
9/12 Hanga9 válasza:
Nekem mind a két könyv nagyon tetszik. Ha választani kell akkor a beavatott jobb. Sokkal jobban szeretem benne a szereplőket. Szerintem Katniss kicsit hisztis, Peetát meg annyiszor meg kell menteni.A beavatott szereplőit sokkal jobban szeretem.
2014. aug. 13. 21:28
10/12 anonim válasza:
Én most olvasom a Beavatottakat, de az Éhezők viadala számomra örök és halhatatlan:) Katnisst imádtam, meg az összes többi szereplőt. A beavatott szereplőivel sincs bajom, de valami nekem ott hiányzik. Attól függetlenül nem rossz ez a könyv se, ez is izgalmas.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!