Ismertek olyan konyvet mint a Veronica Roth-A Beavatott (divergent) vagy nagyon zarojelben az ehezok viadala?
nemreg olvastam el meg a filmet is lattam es nagyon tetszett... a baj az h nem talalok olyan konyvet ami hasonlitana ra... legalabbis mar olvastam az ehezok viadala trilogiat es vhol lattam h a testberloket is felhoztak. azt is ma fejeztem be. olyan konyvet keresek ami tarsadalmilag de inkabb "eroszakilag" (verekedesek, loveszet, ijjaszat) amibena foszereplo kiveszi a reszet.bocsi h nem irtam ekezetekkel meg nehany roviditest is bevittem csak nagyon kellene:D (tudom h a divergentnek fenn van angolul a masodik resze de nem nagyon szeretek angolul olvasni)
ha barki tud vmit akkor kerlek irjatok! meghalok h nem talalok semmit:(
A végzet ereklyéi
A Csontvárosból (1. kötet) már film is van.
Én nagyon szeretem és azokat is amiket említettél :)
Ezek tényleg jók, a legtöbbet olvastam, mindegyikben van valami, amiért érdemes elolvasni.
Ezeken kívül én még Lois Lowry sorozatát ajánlom. Az első rész az "Emlékek őre", aztán "Valahol, messze", a "Hírvivő" és "A fiú" jönnek így, sorban. Kicsit elvont, de jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!