Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hogyan írjak könyvet? Már az...

Hogyan írjak könyvet? Már az eleje megvan hogyan tovább?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 8. 20:40
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szavak egymás után rakásával.
2014. ápr. 8. 20:41
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha tanácsot kell kérned akkor sehogy.

Csak akkor működik a dolog,ha érzed,hogy menni fog, a cselekmény adja magát és nem kell órákat agyalnod azon,hogy mit írjál.

2014. ápr. 8. 21:07
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
meséld tovább....
2014. ápr. 9. 16:56
 4/7 anonim ***** válasza:
49%
Mindig írj vázlatot. Az segít, ha elakadsz, ahogy most is.
2014. ápr. 9. 17:24
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanúgy, ahogy az elejét. Egy kivétel van, amikor tollal írod papírra, és kifogyott. Ilyenkor érdemes másik tollra váltani.
2014. ápr. 9. 20:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Sehogy. Ha azt sem tudod, mit és hogyan akarsz, akkor felejtsd el! Ha valaki komolyan írni akar, mivel vannak ötletei, amiken elkezd gondolkodni, akkor annak nem kell másoktól megkérdezni, hogy hogyan tovább. Egy írónak a saját fantáziájából kell gazdálkodnia. Kutatni a témában, amiről írni akar, átérezni a szereplők sorsát és cselekedeteit stb. Fantázia.... ez a kulcs. Ha ez nincs... akkor fölösleges próbálkozni.
2014. ápr. 11. 23:31
 7/7 anonim ***** válasza:
81%
Én is elkezdtem egy könyvet írni. Már nem győzöm tárolni a fejemben az ötleteimet. A számítógépem elektronikus papírja, arra vár, hogy végre leírjam. Ha veled nem ugyanez van, akkor sehogy. Nem értem, hogy lehet valaki ennyire fantáziátlan. Vagy csak azért írod, mert nem tudtál jobb kérdést kitalálni, hogy dicsekedhess a könyvírásoddal? Szerintem te magad is tudod a kérdésre a választ. Öntsd ki a fantáziádat! Én mindig, amikor jövök haza suliból, akkor gondolkozom a történetem folytatásán. Félek, hogy egyszer csak észrevétlenül kicsúszik egy ötlet a fejemből. Ezért többször átgondolom újra a történetet. (Am 13/L vagyok.) Sok szerencsét a könyvíráshoz!
2014. ápr. 15. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!