Mi a véleményetek az éhetők viladal 3. kötetéről (A kiválasztott)?
Nekem a második nem tetszett, mert kb ugyanaz a történet mint az elsőben, csak egy kicsit más szereplőkkel. Mivel az írónő nem vette trónok harcásra a figurát, tudni lehetett, hogy kik azok, akiken ott a plot armor. Akkora plot armor, te jó ég, a fél arénát leárnyékolta, a halálcsillag és szauron egyesített ereje se ment volna át rajta.
A harmadik rész ezzel szemben kimozdult a statikus tipródásból, és jutott valahova. Mondjuk ettől én még jóval többször megcsavartam volna a sztorit, hagy zavarodjon meg a nép. Íg is nagyon nyögve-nyelősen mennek az események, kbra már az első könyvben sejtettem mit fog belőle kihozni.
Szerintem olvasd el, mert elég jó. Nekem tetszett. Vannak benne fordulatok, bár csalódott lehetsz egy picit, mert nem erre vágytál.
Viszont ha belekezdtél olvasd végig, mert akkor is valamiféle lezárás.
Megtudod a végét. Ha nem tetszett legalább elmondhatod, hogy: Hát, az előző kettő jobb volt...
Nekem a harmadik is nagyon tetszik/tetszett.
köszi a válaszokat!
Tegnap megvettem a tutolsó részt,már a felénél tartok eddig nagyon tetszik és nem tudom letenni.Ez azért is lehet mert az előző könyv a mit olvastam sokkal rosszab volt,meg azért ia mert bármit elolvasok ami egy kicsit is izgi,de szerintem azért klasz Suzanne ngyon jó könyveket ir.Mindenkinek ajánlom! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!