Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi a véleményetek az éhetők...

Mi a véleményetek az éhetők viladal 3. kötetéről (A kiválasztott)?

Figyelt kérdés
Az éhezők viadala első 2 kötetét elolvastam de a barátnőim azt mondták a 3. nem olyan jó.Neketek mi a véleményetek róla,mert ha tényleg rossz nem kezdek bele.

2014. ápr. 7. 18:22
 1/7 anonim válasza:
"Nem olyan jó." Ugyanolyan odaadással lett megírva a történetnek ez a része is, viszont az olvasó kicsit csalódott lehet, mert nem erre a befejezésre számított. Nekem ettől függetlenül ez a kedvencem, mert nagyon meglepő fordulatok vannak benne. Mindenképpen olvasd el!
2014. ápr. 7. 21:06
 2/7 anonim ***** válasza:

Nekem a második nem tetszett, mert kb ugyanaz a történet mint az elsőben, csak egy kicsit más szereplőkkel. Mivel az írónő nem vette trónok harcásra a figurát, tudni lehetett, hogy kik azok, akiken ott a plot armor. Akkora plot armor, te jó ég, a fél arénát leárnyékolta, a halálcsillag és szauron egyesített ereje se ment volna át rajta.

A harmadik rész ezzel szemben kimozdult a statikus tipródásból, és jutott valahova. Mondjuk ettől én még jóval többször megcsavartam volna a sztorit, hagy zavarodjon meg a nép. Íg is nagyon nyögve-nyelősen mennek az események, kbra már az első könyvben sejtettem mit fog belőle kihozni.

2014. ápr. 7. 23:10
 3/7 Szandii777 ***** válasza:
A 3 kötet közül szerintem is ez sikerült a leggyengébben. Nem volt annyira izgalmas, a párbeszédeket már túlontúl elhúzta az írónő, belassultak az események, illetve, az olvasókra bízta a folytatást, ahelyett, hogy akkor már 1-2 fejezetben, vagy akár könyvben levezette volna. Aki olvasta, tudja mire gondolok.
2014. ápr. 8. 11:27
 4/7 szofie16 válasza:
a többi rész jobb a 3 rész eléggé lehangoló és összetobot
2014. ápr. 8. 11:45
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem olvasd el, mert elég jó. Nekem tetszett. Vannak benne fordulatok, bár csalódott lehetsz egy picit, mert nem erre vágytál.

Viszont ha belekezdtél olvasd végig, mert akkor is valamiféle lezárás.

Megtudod a végét. Ha nem tetszett legalább elmondhatod, hogy: Hát, az előző kettő jobb volt...

Nekem a harmadik is nagyon tetszik/tetszett.

2014. ápr. 8. 14:36
 6/7 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!

Tegnap megvettem a tutolsó részt,már a felénél tartok eddig nagyon tetszik és nem tudom letenni.Ez azért is lehet mert az előző könyv a mit olvastam sokkal rosszab volt,meg azért ia mert bármit elolvasok ami egy kicsit is izgi,de szerintem azért klasz Suzanne ngyon jó könyveket ir.Mindenkinek ajánlom! ;)

2014. ápr. 10. 22:12
 7/7 anonim válasza:
A 3.rész szerintem eseménydúsabb mint az elődei viszont a vége hát igen az érdekes....
2014. máj. 4. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!