Mi ennek az idézetnek a vége?
Figyelt kérdés
Az volt a baj, hogy amikor megismertelek, még én sem láttam át a dolgokat. Az első viadalodat követően azt hittem, hogy ez a románc Peetával csak színjáték a részedről. Mindenki arra számított, hogy ezt a taktikát folytatod majd. Csak amikor Peeta belerohant az erőtérbe… Nekem is csak akkor esett le, hogy… – Finnick habozik.2013. okt. 31. 17:52
1/2 anonim válasza:
"Visszagondolok az arénára. Eszembe jut, hogy zokogtam, miközben Finnick megpróbálta újraéleszteni Peetát. Eszembe jut, hogy Finnick mennyire elképedt. És hogy a viselkedésemet a terhességgel járó hormonális változásokkal magyarázta.
– Micsoda, Finnick? – kérdezem.
– Hogy félreismertelek. Hogy tévedtem, és tényleg szereted őt. Bár azt nem tudom, mennyire és hogyan szereted. Ki tudja, ezzel talán magad sem vagy tisztában. De aki csak kicsit is figyelt, láthatta, mennyire a szíveden viseled Peeta sorsát – teszi hozzá kedvesen."
Erre gondolsz?
2/2 A kérdező kommentje:
Igen igen köszönöm! :)
2013. nov. 10. 14:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!