Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mondanátok ezekhez hasonló...

Mondanátok ezekhez hasonló könyveket?

Figyelt kérdés

Alyson Noel- Evermore, Blue Moon

Meg Cabot- Misztikus szerelem, Jinx

Stephenie Meyer- Twilight saga

de lehetőleg kíméljetek meg a vámpíutánzatoktól :S

:D

2009. dec. 17. 19:43
 1/5 anonim ***** válasza:

vámpírutánzat??? =S mit értesz ezen???

De amugy ajánlom a Félúton a sírhoz-t.. ez vámpíros!!! egy félig ember félig vámpír csajról (Cat) és egy "vér"beli vámpír (Bones), vámpírfejvadászról. de nagyjából az a lényeg h egymásba szeretnek és együtt öldöklik a gonosz vámpírokat... jófajta történet, de hát kinek a pap, kinek a papné?! vagy utánzat?! ...

2009. dec. 17. 21:33
 2/5 anonim ***** válasza:

Jó vámpíros könyvek kellenek?

Anne Rice vámpírkrónikái. Van belőle 12 könyv.

Vámpírutánzat a Twilight is egyébként...

2009. dec. 17. 22:29
 3/5 anonim ***** válasza:

[link]

Ezen az oldalon szinte mindegyik vámpiros könyv rajta va. Csak rá kell menned felül az íróra és a könyveket letudod ingyenesen tölteni.

Amugy én a piros pöttyös könyveket ajánlanám.

Jó olvasást!

2009. dec. 18. 21:42
 4/5 anonim ***** válasza:

Darren Shan-Vámpírkönyvek. IMÁDOM!!!!! Nem lehet letenni!!! Eszméletlenül izgalmas. Egyik legizgalmasabb részt olvastam, már halálra rágtam a körmeimet, és egyszer csak felsikoltottam. Még mázli, hogy senki sem volt itthon. :D Szóval szuper. Mind a 12 könyvet olvastam, és hála Istennek akkor kezdtem neki, amikor már az összeset kiadták, mert biztos, hogy nem tudtam várni hónapokat a következő könyvig. Amint kiolvastam az egyiket, jött rögtön a másik. :D Márcsak azért is írtam regényt, hogy ténylg bebizonyítsam: eszméletlen egy könyv!!(L)

Remélem segítettem.:)

2009. dec. 21. 23:56
 5/5 anonim ***** válasza:

claudia gray- evernight, stargreezer

maggie stiefvater- shiver

libra bray- rettentő gyönyörűség, lázadó angyalok

petre marshall- tombol a hold

tara moss- fétis

monika feth- az eperszedő

suzanne selfors- mentsük meg júliát

stephenie meyer, kim harrison, mag cabot, michelle jaffe, lauren miracle-pokoli báléjszakák

kb ennyi jut eszembe =)

2009. dec. 22. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!