Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » A Harry potterben miért volt...

A Harry potterben miért volt annyira bánatos Lumpsluck Lily halála miatt még annyi év után is?

Figyelt kérdés
Bűntudata volt, mert úgy érezte, részben miatta haltak meg Harry szülei? Vagy csak azért, mert annyira szerette Lilyt? Vagy micsoda? Ezek csak tippek de én sem tudom eldönteni.
2014. márc. 28. 07:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Ki ne lenne bánatos ha az egyik kedvenc diákja megöli a másikat?
2014. márc. 28. 15:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Ja és részben a saját hibájából: horcruxok... (első voltam)
2014. márc. 28. 15:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Harry szülei először Lumpsluck-ot akarták felkérni titokgazdának, aztán a professzor ajánlotta Pettigrew-t. Szóval a tanár szemszögéből nézve Lupsluck tehet arról, hogy meghaltak Harry szülei. Nem csoda, hogy bánatos. Főleg ha Harryre néz, az olyan mintha Lilyt s Jamest látná.
2014. márc. 28. 19:44
 4/5 anonim ***** válasza:

Utolsó voltam, jól összekevertem a dolgokat. :)Lupin professzorra gondoltam. Elnézést a félreértésért. Ne is vegyétek figyelembe a válaszom!

Bocsi! :)

2014. márc. 28. 19:46
 5/5 A kérdező kommentje:
Azt értem ,de annyira hogy Harry miatt még el is sírta magát...?(Oké, ebben azért az alkohol is közrejátszott)
2014. márc. 29. 05:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!