Harry lánya, Lily miért kapta 2. névként a Lunát? Luna is meghalt?
Figyelt kérdés
2012. júl. 13. 19:11
1/4 anonim válasza:
Luna nem halt meg.
Nem tudom megmondani két elméletem van:
Luna nélkül Harry nem tudja meg, hol keresse azt a szellemet ott a végén, és tiszteletből vagy mi egyébből adta neki a nevet.
Kettő: szimplán kellett egy második nés, és kapóra jött, hogy Lunával mindenketten (harry és ginny) jóban voltak.
2/4 anonim válasza:
Simán tiszteletből adták neki a Luna nevet.
3/4 anonim válasza:
Harmadik: Tetszett nekik a Luna név, megszerették, esetleg többek között azért is, mert egy jó ember jutott rólunk eszükbe.
4/4 anonim válasza:
2 elméletem van:Vagy azért, mert Luna sokat segített nekik, tartotta bennük a hitet és Harry és Ginny is kedvelték.
Vagy azért is, mert a Luna Holdat jelent, és így kicsit Remus tiszteletére is kapja a nevet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!