Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Aki olvasta a Vérvonalakat...

Aki olvasta a Vérvonalakat (Bloodlines, VA Spin-off, segítene idézetekben (a the golden lily -ből), hogy ki mondhatja?

Figyelt kérdés

Idézetek a Golden lily-ből, amiket a Vérvonalakban szereplőek mondanak, és ebben kéne egy kis segítség :)

1) What about you, Sage? I know we don’t have to worry about you violating the dress code. Did you have fun at your Alchemist spa this weekend?”

„És veled mi van, Sage? Tudom, hogy nem kell amiatt aggódnunk, hogy megszegted az öltözködési kódexet. Jól szórakoztál a hétvégén az Alkimista fürdőben?"

2)"And I don’t choose you. That’s what you’re missing in all of this."

"És nem téged választalak. Ez az, amit a legkevésbé értesz az egészben."

3)"Sorry, ma'am. I’m already caught up in one epic battle of good vs. evil. I don’t need another."

"Sajnálom, asszonyom. Már csatlakoztam egy jó kontra gonosz hősies csatához. Nincs szükségem másikra."

4)'You can't argue that there was any competition between me and him when it came to Rose. You saw them together. I never had a chance. I can't compare.'

"Azzal nem vitatkozhatsz, hogy volt-e verseny köztünk, amikor Rose-ról volt szó. Láttad őket együtt. Soha nem volt esélyem. Nem kelhetek vele versenyre."

5)'Part of me wanted to ask what Rose has to do with this, but Jill had told me numerous times that for Adrian, 'everything' came back to Rose.'

Egy részem meg akarta kérdezni, hogy mi köze van ehhez Rose-nak, de Jill számtalanszor elmondta, hogy Adriannek mindenről Rose jut az eszébe.

6)'It's my job to worry. I always have to make sure everyone's okay.'

Az aggódás az én dolgom. Nekem kell mindig meggyőződnöm arról, hogy mindenki rendben van.

7)He seemed pretty mad to me. I thought he was going to jump up and attack Dimitri. I think he was ready to take on anyone who messed with you, Sydney.'

"Nagyon dühösnek tűnt nekem. Azt hittem, hogy felugrik és megtámadja Dimitrijt. Azt hiszem kész volt bárkivel megküzdeni, aki bántott téged, Sydney."

8)'Oh God. Why, oh why, did I have to be the one to deliver this news? Why couldn't I be locked away in my room or the library doing something enjoyable, like homework?'

Ó, Istenem. Miért, miért nekem kellett ezt a hírt kézbesítenem? Miért nem tudtam a szobámban vagy a könyvtárban maradni és valami élvezetesebb dolgot, például házi feladatot csinálni?

Köszi! :)

2012. jún. 7. 17:16
 1/6 A kérdező kommentje:

Ha tudjátok (sejtitek :D) valamelyiket, akkor a számot is írjátok meg, hogy melyik :)

Köszi!!

2012. jún. 7. 17:22
 2/6 anonim ***** válasza:

Ezt így elég nehéz megmondani mivel nem olvastam még a második részt. Csak következtetni tudok az első részre nézve. Mivel Sidney az elbeszélő, E/1-ben (az elsőben ő volt),így ehhez és a jelleméhez köthetően ő mondja az 5. 6. 7. mondatokat.

Adrian pedig személyiségét ismerve az 1. 3. 4.-et

A 7.-et Jill vagy Eddie. Biztosra nem tudom. A másodikat sem. Azért remélem tudtam segíteni valamicskét.

2012. jún. 9. 16:35
 3/6 anonim ***** válasza:
Boccsánat elírtam Sidney az 5. 6. és 8.-at.
2012. jún. 9. 16:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia,és te olvastad a Golden Lilyt?Mert én nem, de nagyon szeretném(rajongói forítás is jó).Ha megvan, elküldenéd?
2012. aug. 4. 20:35
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem olvastam :)
2012. aug. 31. 21:40
 6/6 Szandy 15 válasza:

Sydney : 2,3,5,6,8

Adrian : 1,4

Jill : 7

Én olvastam és nekem meg is van a kettő magyarul :D nagyon tetszett és most a háromra hajtok mert nagyon "sejtelmes" lett a vége :D ha meg adjátok az e-mail címetek akkor el tudom küldeni

2013. ápr. 24. 17:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!