Mit ajánlotok? 20 fölötti csajok, ti mit szerettek?
Figyelt kérdés
romantikus, szerelmes, eseménydús, fordulatos regényt keresek. lehet fantazi is, bár ez nem feltétel.
valami vicces is lehet.
2009. dec. 16. 21:07
1/5 anonim válasza:
Twilight-saga,Anita Blake sorozat,290-es számú auschwitzi fogoly,Görögdinnye,Nők városa.Ezeket nagyon szeretem.
2/5 anonim válasza:
Szia!
J.R. Ward, Gena Showalter, Lara Adrian. Ezek leginkább vámpírosak, de a szerzőktől vannak olyan könyvek is, amik nem. (mondjuk kevés)
Gena Showalter könyve nem vámpíros, de fantazi.
3/5 anonim válasza:
Anne Rice vámpírkrónikái, Leslie L. Lawrence könyvek, Stephen Kingtől is bármi jöhet. Operaház fantomját is nagyon szeretem.
4/5 anonim válasza:
Robin Cook, Agatha Crhistie meg krimi könyvek.
5/5 anonim válasza:
Lehet, hogy ki fogtok nevetni, de az én kedvenceim a Fekete István, a Gerald Durrell és a Richard A. Knaak regények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!