Ajánlanátok nekem jó könyveket?
A két kedvencem: Éhezők Viadala és a Tigris Átka
Valami izgalmas érdekelne, fontos hogy milyen stílusban van megírva, nem szeretem ami túl "nehéz" és erőltetett , ami nagyon pozitív számomra ha szerepel benne állat, hisz imádom őket .:) Nemrég ajánlották nekem a Shivert és a folytatásait, 1 hete kivettem a könyvtárból, 1. nap elolvastam 60 oldalt de szerintem ez borzalmas. Olyan nyálas, nagyon hasonlít az alkonyathoz, ahogy mások leírták nekem (mivel én sem filmben, sem könyvben nem láttam) Tehát az ilyeneket sem csípem :D Jó hosszúak előnyben
Állatos ? ( A Shiver szerintem is borzalmas...)
Wesley, kedvesem
Kántor nyomoz, Kántor a nagyvárosban
Enzo, avagy az emberré válás művészete
De jó még:
A csodák kora
HP
Keyes könyvek
Picoult köyvek
Zsarát
Percy Jackson és az Olimposziak
Cassandra Clare: Csontváros és folytatásai
(nyugi nem morbid vagy ilyesmi fantasy az egész csak a címe gáz )(am a Tigris Átkát én is olvastam + a folytatásokat és imádom Kishant)
Spirit Bliss a múlt árnyai,a jüvő árnyai
Rachel Vincent_:stray
Ann Aguirra:menedék
Az útvesztőt pár napja fejeztem be, nekem tetszett. (A fordítás lehet rossz, angolul olvastam.) Neil Gaiman könyveit tudom ajánlani, szerintem nagyon jók. Állatok akadnak bennük, pl. Az Anansi fiúkban pókok, bár nem biztos, hogy ilyen állatokra gondoltál. A Soseholban meg patkányok. :D
Ami csak angolul jelent meg eddig, az a John Dies at the End, ott kutya van.
J. K. Rowling:Harry Potter
Christopher Paolini:Eragon
Patricia M. St. John:A világosság csillaga
Onesimus
Ezüst út
Nyomok a hóban
Egyetlen megoldás
Ahol a szivárvány földet ér
F. H. Burnett:Titkos kert
A padlásszoba kis hercegnője
D. C. Lloyd: ,,És köntösömre sorsot vetettek"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!