Milyen könyveket ajánlanátok egy 10 éves lánynak?
Én személy szerint nagyon szeretem a Szent Johanna Gimi-t például. Ez nagyon jó könyv. Ezenkívül ajánlanám ezeket:
Geronimo Stilton-os könyvek
Tea Stilton-os könyvek/ez a kettő ilyen detektíves, vagy hogy mondjam, viszont nagyon jók, és gyerekeknek valók./
Elisabetta Gnone-Fairy Oak
Lisi Harrison- Monster High/ Ezek fantasy könyvek. Nagyon jók./
V.K.Zseleznyikov-Bocsáss meg, Madárijesztő/Ez egy jó ifjúsági könyv. Egy lány életéről szól./
Nagyon köszönöm a válaszokat! Mazsolázgatok majd a javasolt könyvek közül! :)
Keresztlányom szülinapjára szeretném ajándékba vinni...
Szép napot Nektek!
Ui.: jó tudni, hogy a fiatalok között is van még olyan, aki szereti a könyveket! :)
Rendben! Köszi az ötletet :)
A ti általatok ajánlott könyveken kívül (ami nagyon jók, legalábbis a leírásokat elolvasva)találtam az Egy Zizi naplója című könyvet. Ti ezt olvastátok? Milyen?
Én Lucy Maud Montgomery bármelyik művét ajánlanám, az Anne, Emily, Váratlan utazás vagy Pat sorozatból, továbbá Louisa May Alcott könyveit. Valamint a Pollyannát (Eleanor. H. Porter Az élet játéka címmel jelent meg), és Frances Hodgson Burnett könyveit (Kis hercegnő, KIs lord, Titkos kert).
Igaz, ezek nem a mai modern korban játszódnak, de mind hasonló korú gyerekekről szól (illetve azok felnövéséről), és szórakoztatás mellett szellemi táplálékként is szolgálnak.
Hú, köszönöm mindenkinek a sok jó ötletet!
Ezek közül biztosan bármelyiket is választjuk jó lesz! :)
Már csak azt remélem, hogy a leányzónak is tetszeni fog! :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!