Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » ~Hi people! ~ Valamilyen...

~Hi people! ~ Valamilyen könyvet tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés
Bevallom,eddig utáltam olvasni. Fogalmam sincs miért! Szerintem csak a "stréberek" olvasnak. Régi hülyeségem egyike volt..! 14 éves hálaIstennek lány :) ! Tulajdonképpen csak a Szent Johanna Gimi-t olvastam és a Bábel-t. Mind a kettőt imádtam.Valahogy az olvasás fogalma megváltozott bennem. Őrület! Most viszont,hogy nem olvasok,már szokatlan. Szóval míg le nem jön az "Akkor szakítsunk." könyv,szeretnék olyan olvasni ami más. Ami megfoghat. Szeretem,ha olyan évesekről szólnak mint én. Szeretem,ha szerelemről van szó. Szeretem,ha olyan mint a valóság,de mégis olyan más. Ezért fogott meg a Szent Johanna Gimi. :) Olyan eredeti,de mégsem mindennapi. Egy közösség,egy fiú,egy álom....:) Nem vallom magam strébernek,viszont nem vagyok huligán. Szeretem az újszerű,színes,vidám filmeket. És igazából így is öltözködöm. Szóval,milyen könyvet ajánlotok? ~köszi a válaszokat~

#könyv #I Luv Cortez
2014. márc. 20. 16:54
 1/8 A kérdező kommentje:
Utólag: mi a véleményetek rólam?. Remélem,nem rossz :S
2014. márc. 20. 16:57
 2/8 anonim válasza:

Simon Elceles: Tökéletes Kémia, Vonzás Szabályai, Láncreakció

JamieMcGuire: Gyönyörű sorscsapás, Veszedelmes sorscsapás

Nem tudom a szerzőt, de: Anna és a francia csók

Mindegyik romantikus és középiskolások a főszereplők :)

2014. márc. 20. 17:59
 3/8 anonim válasza:

Sarah Dessen: Figyelj rám!, Tökéletes, Altatódal

Joss Stirling: Lélektársak trilógia

Colleen Houck: A tigris átka

John Green: Csillagainkban a hiba

Kristin Cashore: Graceling, Fire

Jó olvasást :))))))

2014. márc. 21. 18:05
 4/8 anonim ***** válasza:

Mi a véleményem rólad? Az hogy ha most kezdesz olvasni akkor előtted az egész mesevilág amik a könyvekben vannak. Ez jó dolog! :-)

Ha szereted a borzongást akkor olvass Stephen Kinget.

Ha szereted a finom erotikát akkor olvasd el a Fekete tőr testvériség sorozatot. Na itt vannak vámpírok is. Ha szereted a mesét akkor olvasd el a Potter sorozatot. És egy kis történelem , remek cselekménnyel, ármány és egyebek akkor olvasd el a Katedrálist. De ha még nem tudsz dönteni, a mostani kedvencem Csongár Ágnes Élete(i)m.

Csak az első része jelent meg E-könyv formában , én várom a folytatást. Azt hiszem ki fog nálad is alakulni egy folyamat , mit a legtöbb embernél. Ha elkezdesz olvasni akkor már fogod tudni mi a jó neked. És előbb utóbb előveszed a klasszikusokat , és olyan könyveket amikről valaha azt mondtad a stréberek olvassák.:-)

2014. márc. 21. 18:11
 5/8 anonim ***** válasza:

Meg Rosoff: Majd újra lesz nyár

Szerintem ebben minden megvan, amit keresel: Romantikus,hátborzongató, izgalmas, elgondolkodtató ugyanakkor az egész nagyon reális.

2014. ápr. 3. 17:38
 6/8 anonim válasza:
Nekem a kedven könyveim (4 kötetes sorozat) Claudia Gray-től az Evernight sorozat!! Nagyon jóóó! Ajánlom! Én is 14 vagyok, tetszeni fog, bár nem olyan amit leírtál... de nem fogod tudni lerakni!! Amúgy a legtöbb vöröspöttyös könyv nagyon-nagyon jóó! :)
2014. ápr. 3. 18:47
 7/8 anonim válasza:

Rejtő Jenő-Piszkos Fred a kapitány

Én többször behugyozás közelben voltam a nevetéstől miközbe olvastam.

2014. ápr. 8. 20:30
 8/8 anonim válasza:

Marie Desplechin: Totál titkos naplóm

Kerstin Gier: A fiúk olyanok, mint a rágógumi

Aprilynne Pike: Destined

Jennifer Bosworth: Struck

Kelly Creagh: Nevermore

2014. jún. 20. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!