~Hi people! ~ Valamilyen könyvet tudtok ajánlani?
Simon Elceles: Tökéletes Kémia, Vonzás Szabályai, Láncreakció
JamieMcGuire: Gyönyörű sorscsapás, Veszedelmes sorscsapás
Nem tudom a szerzőt, de: Anna és a francia csók
Mindegyik romantikus és középiskolások a főszereplők :)
Sarah Dessen: Figyelj rám!, Tökéletes, Altatódal
Joss Stirling: Lélektársak trilógia
Colleen Houck: A tigris átka
John Green: Csillagainkban a hiba
Kristin Cashore: Graceling, Fire
Jó olvasást :))))))
Mi a véleményem rólad? Az hogy ha most kezdesz olvasni akkor előtted az egész mesevilág amik a könyvekben vannak. Ez jó dolog! :-)
Ha szereted a borzongást akkor olvass Stephen Kinget.
Ha szereted a finom erotikát akkor olvasd el a Fekete tőr testvériség sorozatot. Na itt vannak vámpírok is. Ha szereted a mesét akkor olvasd el a Potter sorozatot. És egy kis történelem , remek cselekménnyel, ármány és egyebek akkor olvasd el a Katedrálist. De ha még nem tudsz dönteni, a mostani kedvencem Csongár Ágnes Élete(i)m.
Csak az első része jelent meg E-könyv formában , én várom a folytatást. Azt hiszem ki fog nálad is alakulni egy folyamat , mit a legtöbb embernél. Ha elkezdesz olvasni akkor már fogod tudni mi a jó neked. És előbb utóbb előveszed a klasszikusokat , és olyan könyveket amikről valaha azt mondtad a stréberek olvassák.:-)
Meg Rosoff: Majd újra lesz nyár
Szerintem ebben minden megvan, amit keresel: Romantikus,hátborzongató, izgalmas, elgondolkodtató ugyanakkor az egész nagyon reális.
Rejtő Jenő-Piszkos Fred a kapitány
Én többször behugyozás közelben voltam a nevetéstől miközbe olvastam.
Marie Desplechin: Totál titkos naplóm
Kerstin Gier: A fiúk olyanok, mint a rágógumi
Aprilynne Pike: Destined
Jennifer Bosworth: Struck
Kelly Creagh: Nevermore
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!