Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Tudtok olyan könyvet ajánlani,...

Tudtok olyan könyvet ajánlani, amelyben a főhős valamilyen (sötét) titkot rejteget?

Figyelt kérdés
2013. febr. 16. 12:03
 1/4 Mirk ***** válasza:

Nem tudom ilyesmire gondolsz-e de:

Dan Wells: Nem vagyok sorozatgyilkos.

A főhős egy tizenéves fiú akinek antiszociális személyiségzavara van, leegyszerűsítve pszichopata.

Rendkívül jónak találtam a karakter jellemét, gondolatait, szerintem fantasztikusan dolgozta ki az író.

Persze ezen felül van egy remek sztori is a könyvben (könyvekben, mert van 2 folytatás is), a környéken valaki (vagy valami) elkezdi gyilkolni az embereket és a főhős, mivel könnyedén a gyilkos helyébe tudja képzelni magát:) megpróbálja felderíteni az ügyet.

2013. febr. 16. 18:07
 2/4 anonim ***** válasza:

Jane Eyre! Egészen pontosan a főhős szerelme rejteget titkokat, és végig nagyon izgalmas, egyszerűen letehetetlen! :)

Az 1850-es években játszódik, nekem kedvenc...

2013. febr. 16. 23:20
 3/4 A kérdező kommentje:

Az első nagyon izgalmasan hangzik, mindenképp el fogom olvasni.

A Jane Eyre-t pedig már olvastam, alapmű.

Köszönöm !

2013. febr. 17. 13:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Dosztojevszkij: Bűn és bűnhődés!
2013. febr. 18. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!