Nem unja rajtam kívül? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Nem unja rajtam kívül? azt, hogy már minden 2. kérdés az Alkonyatról szól ezen az oldalon? Rendben. Valakinek tetszik (nekem elmegy) de azért ez már egy kicsit túlzás! Szerintetek? És itt nem a rajongókat kérdezem.2009. dec. 15. 18:54
1/5 anonim válasza:
En nem unom jobban mint a "szerintetek terhes vagyok?!" kerdest... azt is naponta 50x megkerdik... ez van. Most ez a legfelkapottabb tema, majd elmulik...(vagy nem):p Akit nem erdekel ugyis mas temakban fog keresgelni; szerintem mindenki megtalalhatja a sajat szaja-izenek megfelelo temakort itt.. valasztek van boven:)
2/5 anonim válasza:
unom, mért nem használják az oldal keresőjét????
3/5 anonim válasza:
Azt én sem értem, hogy miért írnak ki egy "új" kérdést, hamár százan előtte megkérdezték ugyanazt, és miért nem írják be egyszerűen a keresőbe... Rejtély!
4/5 anonim válasza:
Én meg csak azt utálom, hogy itt akarja mindenki isteníteni. És személy szerint nem nagyon szeretem ezt az egészet, és a f.szom is ki van má vele. Amúgy vannak, /külön az ilyen nyáladzó idiótáknak kitalálva/ rajongói oldalak, ahol lehet egymás szavába vágva dícsérni a chat-en. Vagy barátnőiddel msn-en. Ne itt már, mindenki előt...:[
5/5 anonim válasza:
Teljesen egyet értek az elöttem szólóval. Oké, h szólás szólás szabadság, meg, h mondenkinek van véleménye, de szerintem nem kéne másokat, akiket nem érdekel, ilyesmivel terhelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!