Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mikor jelenik meg Sylvia Day...

Kérdező0210 kérdése:

Mikor jelenik meg Sylvia Day Crossfire sorozat 4. része magyarul? És mi a magyar jelentése a könyv címének?

Figyelt kérdés

2014. márc. 17. 10:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Tudom hogy régi ez kérdés, de azért megírom. Nem rég jelent meg külföldön. Vhol azt olvastam, hogy csak akkor adják ki magyarul, ha az 5. is megjelent már. Aki nem tu várni néhány részletet el tud olvasni itt angolul: [link]
2015. febr. 6. 17:38
 12/17 anonim ***** válasza:
A 11-es vagyok. Azt még lehagytam, hogy továbbra is Evárólés Gideonról szól majd a történet (Eva szemszögéből).
2015. febr. 6. 17:43
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem. Eva ÉS Gideon (!!) szemszögéből van a történet leírva. Portugálul ( ;( ) valahol letöltottem és az első fejezet teljesen Gideon szemszögéből van írva.
2015. aug. 11. 18:38
 14/17 Ducky07 válasza:
Gondolom mára mindenkinek világos lett, hogy az ulpius haz bedolese miatt sose fog megjelenni magyarul a folytatas :(
2015. szept. 6. 23:02
 15/17 anonim ***** válasza:
És nem lehet, hogy másik könyvkiadó megjelenteti? Nagyon reménykedem benne...
2015. okt. 6. 18:04
 16/17 anonim ***** válasza:
Akik a negyediket lefordították, azt írták hogy az ötödiket azért nem fordítják le, mert van egy kiadó, aki tovább viszi a történetet hivatalos magyar fordítással. Tud valaki erről valamit? Melyik kiadóról beszéltek, és mikor tervezik kiadni őket?
2016. nov. 22. 01:42
 17/17 anonim ***** válasza:
[link] :)
2017. nov. 6. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!