Kérdező0210 kérdése:
Mikor jelenik meg Sylvia Day Crossfire sorozat 4. része magyarul? És mi a magyar jelentése a könyv címének?
Figyelt kérdés
2014. márc. 17. 10:42
1/17 anonim válasza:
ha jól tudom annak nincs 4 része, ugyebár, mert trilódia.. de lehet h tévedek
2/17 A kérdező kommentje:
De van 4.része, sőt majd még 5.része is lesz elvileg. csak azt írták a 4.rész.megjelenésének hogy 2013 vége 2014 eleje.. És én még nem találom sehol sajnos pedig kíváncsi vagyok hogy mit tudtak még a könyvből kihozni.. :)
2014. márc. 24. 15:13
3/17 anonim válasza:
En ugy tudom, hogy ez a 4. resz mar teljesen mas szereplokrol szol. Ami azert is furcsa, mivel a 3.reszben a szerzo utoszava azt sejteti hogy lesz meg folytatas. En is szeretnem megtudni, hogy vegul mi lesz.
4/17 anonim válasza:
én már nem igazán emékszem, vaaki egy mondattal emondaná h hogy végződött a 3. rész?
5/17 anonim válasza:
A magyar címe: Magával ragadott.
Tükörfordításban. Az, hogy mi lesz a tényleges magyar címe, azt majd a fordítójától kérdezd. :)
6/17 anonim válasza:
november 18. án jelenik meg angolul a 4. rész
7/17 anonim válasza:
Tényleg novemberben megjelenik? Én még csak egy apró cikket sem találok sehol róla.
8/17 Rozsdika válasza:
9/17 egérke03 válasza:
És magyarul mikor fog megjelenni?
10/17 anonim válasza:
Arra èn is kiváncsi lennék. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!