Tina. K kérdése:
A Lestat, a vámpír-ban van Lestat x Louis csókjelenet?
Figyelt kérdés
Csak mert olvastam valahol, hogy van. De a könyv elején miért úgy kezdődik, mintha nem is ismernék egymást?2014. márc. 13. 17:34
11/17 A kérdező kommentje:
Lehet :) Én nem rég kezdtem a másodikat, elsőt már olvastam, meg a Vittorio-t is. De még mindig nem tudom...
2014. márc. 14. 20:06
12/17 anonim válasza:
Én a 10 könyvből hetet olvastam, és emlékeim szerint sehol nem volt benne Lestat és Louis csókjelenet, mármint a klasszikus értelemben véve nem.
És igen, ők többek szimpla társaknál. :) (A Vámpírkrónikákban szinte mindenki biszex, mert náluk nem számít az hogy ki milyen nemű. Mindenkinek volt női és férfi társa is, és nem szexelnek, náluk a szexet a vérivás helyettesíti.Ők az embert szeretik, az adott embert, lehet az akár nő vagy akár férfi.)
13/17 A kérdező kommentje:
De akkor olyan rész se volt, hogy két vámpír egymás véréből ivott volna?
2014. márc. 15. 22:11
14/17 anonim válasza:
Olyan volt biztosan. Hirtelen nem tudnék példát mondani, de tuti, hogy volt. :)
15/17 A kérdező kommentje:
Akkor jó :)
2014. márc. 20. 15:51
16/17 anonim válasza:
Van Lestat és Louis csókjelenet a 2. rész végén, mikor Lestatnak San Francisco-ban koncertje van, mielőtt kilépne a közönség elé, megcsókolja Louis-t.
,,Elmartam Louis karját, váltottunk egy hosszú csókot, aztán elengedett.''
17/17 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. Azt hiszem, újra kézbe kell vennem a Lestat, a vámpírt :)
2014. ápr. 20. 21:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!