Lestat miért olyan szexi?
Érdekes kérdés, főleg, hogy én nagyon sok ideig bálványoztam Lestatot, és bár még mindig a kedvenc karaktereim közt van, más vámpírokhoz képest (teszem azt, Marius) nem a "Kópé Királyfinak" tűnik, hanem egyszerűen butának, aki képtelen tanulni a saját hibáiból, és nem bír kivergődni a saját megszállottságaiból ,egyszerűen nem talál bennük rendszert. Illetve sokszor van ilyen " nem mindegy, hogy egy hülye okoskodik, vagy egy okos hülyéskedik" érzésem vele kapcsolatban, mivel mindenhez akkora szakértelemmel szól hozzá, pedig teljesen nyilvánvaló hogy köze nincsen a dologhoz.
De szerintem épp ezért tartják sokan olyan vonzónak, mert emiatt a belső összevisszaság miatt tudnak azonosulni vele, csak ő ezt sokkal eladhatóbban tudja közvetíteni a világ felé, mint az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!