Nincs olvasnivalóm, tudtok ajánlani?
Bármi mást a fent említett művek szerzőitől. Austen, Orwell, Sienkiewicz és Dumas (az idősebb) közül bárkit szívesen ajánlanék (jó, Dumas oldalra írt, ezt egy idő után én nem nem tudtam tolerálni).
Attól függ, persze, mit szeretnél, melyiket szeretted leginkább a művek közül, vagy milyen stílusra vágynál. Mit szólsz mondjuk az Értelem és érzelemhez? Austentől többet is olvastál, illetve őt teted a lista elejére, talán ő volt a legrégebben.
Margaret Michelle, Audrey D. Milland és Alexandra Ripley Scarlett könyvei (Elfújta a szél, Scarlett, Scarlett örökébe, Scarlett gyermekei, Ahonnan a szél fúj, A rózsaszn kastély van még egy pár része ezeken kívül is).
Sivatagon és vadonban, a szerzőt sajnos nem tudom.
Mortal Instrument (Elveszett ereklyék, ennek is elég sok része van)
Az általad felsoroltak alapján nem biztos, hogy bejönne neked, de a Pony Clubos regények kimondottan a te korosztályodnak íródtak. Én felnőtt fejjel is szívesen olvasom, különösen a Heartland sorozatot szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!