Tudnátok 9 éves lánynak olyan könyvet ajánlani ami már az első fejezetekben le nem tehető?
Én ebben a korban, ha jól emlékszem imádtam a "kockás" nevezetű képregény sorozatot.
Imádtam Varga Katalin Én, Te, Ő című könyvét.
Márkus István Mikulás a kenguruk szigetén c. könyvét.
Nagyon szerettem a meséket. Benedek Elek meséit.
Azt hiszem, hogy a kicsit komolyabb szépirodalmak csak kicsit később jöttek, de nem emlékszám már rá pontosan.
Janikovszky Éva: Aranyeső
Molnár Ferenc: Pál utcai fiúk
Jule Verne: 2 évi vakáció
Erich Kästner: A két Lotti; Emil és a detektívek
Roald Dahl: Karcsi és a csokoládégyár. Azt hiszem, ez nagyon tetszene a lányodnak.
Tetszhet neki Sarah Bosse-tól a Malomvölgyi lovaskönyvek a könyv neve Nyeregbe,Anna!Több része is van!
Vagy Lin Hallberg & Margareta Nordqvist -től az Csütörtök van? Akkor Szigge! ; Kedvencünk Szigge! ; Gyerünk Szigge! :) Én ezeket nagyon szeretem még most is a Sziggéset!Vagy elkezdheti a Szent Johanna Gimit-Leiner Laurától amit igazán csak ajánlani tudok 8+1 részes + megjelent a Kalauz -a is :) :)
Szjg még nem való neki, túl sok perverzebb utalás van a végefelé vagy inkább burkolt olyan témák
De ajánlom brandon mull titokfölde c. könyvét, ennek eddig 3 része van magyarul de máshol már 5 is... Plusz 39 kulcs, az nagyon jó, időfutár,ez biztos tetszene neki, milla és sugar könyvek...
- Michael Ende: Momo, Végtelen történet
- Szabó Magda: Tündér Lala, Sziget-kék
- Berg Judit: Nefelé, Tavasz a nádtengeren, Nádtengeri nyár
- Scheer Katalin: Nefelé
- Darvasi László: Trapiti, Trapiti és a borzasztó nyúl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!