Szerintetek George R. R. Martinnak sikerül befejeznie hét könyvben A tűz és jég dala sorozatot? Milyen végső befejezése lehet?
Figyelt kérdés
Szerintem nem fogja befejezni. Képtelenség. Ahogy a Sárkányok táncának vége lett, nem látom a végét az egésznek. És két könyv alatt nem lehet még ledarálva se lezárni egy ilyen monumentális történetet. A Varjaknak és a Sárkányoknak így se volt se füle se farka. Martin egyre több kérdést vet fel, ahelyett, hogy most már elkezdené megválaszolni őket. Egyre több új szereplőt hoz be, ahelyett, hogy az állandók szálát vinné tovább. Nyolc könyv se lesz elég szerintem. Ti mit gondoltok?#Trónok harca #fantasy #Kardok Vihara #A tűz és jég dala #Varjak lakomája #Királyok csatája #Sárkányok tánca #George R. R. Martin #The Winds of Winter
2014. márc. 1. 19:14
11/14 anonim válasza:
Hát, azért nekem ez a cím nem éppen pozitív jelentéstartalmú. Inkább csak a tél fokozása, ha csak álmodhatnak a tavaszról. :D
12/14 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat mindenkinek! :) ez utóbbival értek egyet :) a Dream of Spring tényleg negatív jelentéssel bír szerintem is. és egy előbbivel szintén egyetértek: nyilván a történet súlyos értékveszteséggel fog véget érni, de nyilván közben visszaáll a harmónia is, hisz egy fantasy sorozatban egy fantasy világtól nem lehet úgy búcsúzni, hogy elpusztítjuk. csak reménykedem, hogy Martin tudja ezt és egy frappáns, nem pedig egy ilyen semmilyen véget kerekít ki.
2014. márc. 7. 18:12
13/14 anonim válasza:
Akárhogy is lesz, egy világot már megteremtett amire később is sok minden épülhet, szerintem a 7 könyv után sem fog elfelejtődni Westeros. :)
14/14 anonim válasza:
Hát nem is, mivel sorra adja ki a novellákat. Dunk és Egg, A hercegnő és a királyné, stb.
Ill. beszélt anno arról is, hogy szívesen megírná Hódító Aegon és nővérei történetét is.
De akár folytathatja ott is, ahol a Tűz és Jég dala véget ér.
Bár én szívesebben olvasnék inkább az északiakról, főleg a Starkokról. Szerintem ők a legérdekesebbek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!