Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ti a Szent Johanna gimihez...

Ti a Szent Johanna gimihez mit tetettek volna hozza?

Figyelt kérdés
Napokhoz. Egy napot kiegesziteni esemenyt. Mondjuk valamit Reni levelebol. Legyszi napot is irjatok:)

2014. febr. 26. 20:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem a Szent Johanna Gimi úgy tökéletes ahogy van.És persze mint minden rajongónak vannak elképzelései.
2014. febr. 26. 23:59
 2/4 anonim ***** válasza:
69%
Normális történetet, karakfejlődést, nem pedig egysíkú kartonfigurákat, valódi konfliktust. Alá és mellérendelő mondatokban leíró cselekményt, nem pedig tőmondatokban... Sorolhatnám még.
2014. febr. 27. 20:54
 3/4 Doruss ***** válasza:
75%

Reni levelére mondjuk én is kíváncsi lettem volna. De talán jobb is így, hogy nem látjuk, gondolom nem véletlenül nem tette bele az írónő.

Hozzátenni nem tudok sokat, inkább csak pár dolog van ami nem tetszett. Az egyik az, hogy nagyon sokminden iszonyú felszínes - a véleményalkotások, a konfliktusok, a karakterek néha. A másik, hogy Reni iszonyú sokat sajnálja és sajnáltatja magát és ez egy idő után szörnyen idegesítő, mert közben sok más szereplőnek az övéinél nagyobb gondjai is vannak. (Például az utolsó évben, mikor azon problémázik, hogy mindenki helyette akar dönteni és nem hagyják békén. Miközben senki nem kényszeríti semmire, nem úgy mint Ricsit például.) Éveket veszteget el szomorkodással, miközben mindene megvan.

Egyébként ezzel nem fikázni akartam, mert maga a sorozat úgy egészében nem rossz.

2014. márc. 2. 19:59
 4/4 SzJGerFOREVER válasza:
Reni levele meg van a ''Szent Johanna gimi - Kalauz''-ban.És a neten is megtalálható.
2014. aug. 4. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!