Ti a Szent Johanna gimihez mit tetettek volna hozza?
Reni levelére mondjuk én is kíváncsi lettem volna. De talán jobb is így, hogy nem látjuk, gondolom nem véletlenül nem tette bele az írónő.
Hozzátenni nem tudok sokat, inkább csak pár dolog van ami nem tetszett. Az egyik az, hogy nagyon sokminden iszonyú felszínes - a véleményalkotások, a konfliktusok, a karakterek néha. A másik, hogy Reni iszonyú sokat sajnálja és sajnáltatja magát és ez egy idő után szörnyen idegesítő, mert közben sok más szereplőnek az övéinél nagyobb gondjai is vannak. (Például az utolsó évben, mikor azon problémázik, hogy mindenki helyette akar dönteni és nem hagyják békén. Miközben senki nem kényszeríti semmire, nem úgy mint Ricsit például.) Éveket veszteget el szomorkodással, miközben mindene megvan.
Egyébként ezzel nem fikázni akartam, mert maga a sorozat úgy egészében nem rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!