Csak nekem nem jött be Stephen Kingtől a Ragyogás?
Nekem egyik King-mű sem jött be eddig. Mondjuk vannak belőle tök jó filmadaptációk.
Leginkább azt nem kedvelem Kingbe, hogy olyan nehézkesen indulnak be a sztorik, és az első harmada tele van olyan fölösleges információval, aminek aztán semmi köze nem lesz a sztorihoz. El van beszélve, hogy a főhős hogyan megy el wc-re, mit eszik ebédre, és hogy az hogyan készült... A sok ballaszt között elvész a lényeg. Pedig a végére egész jól belejön, és akkor már izgalmas, meg minden, csak utána mindig azon gondolkoztam, hogy miért kellett ehhez 300 oldal felvezetés, mert annyira azért nem mély a sztori, hogy ezt indokolná.
Hát nem tudom. Mikor olvastam a sztorit azt gondoltam h vááá, ez biztos tök jó lehet, de vhogy nem volt meg ez a "vááá" érzés mikor olvastam. Szinte untam. Általában 1-2 nap alatt el tudok olvasni egy könyvet ha tetszik, de ezt vagy 2 hét alatt sikerült. Amúgy lehet h az volt a baj, h túl sokat vártam. :) Mindenki az egekig magasztalja Kinget, és a Ragyogást is nagyon sokan dícsérték... ehhez képest sztem nem volt nagy durranás.
Most kezdtem az Állattemetőt tőle, ez így még egész érdekes. Remélem nem laposodik el a történet..
Én a tortúrát "olvasom" már vagy egy hónapja, nekem az sem tetszik, igaz ezt a könyvet még nem olvastam.
(NEKEM a tortúrát is mindenki dicsérte...de nem vagyok oda érte../: )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!