Molnár Anna Emma kérdése:
Mi a véleményetek John Green: -Alaska nyomában és a - Csillagainban a hibá -ról?
Figyelt kérdés
2014. febr. 15. 21:27
1/5 anonim válasza:
csak az utóbbit olvastam és a fenntartásaim ellenére kategóriájában jónak találtam, fiataloknak szóló regénynek remek, szépirodalomnak szódával elmegy, de mindenképpen szórakoztató
2/5 anonim válasza:
Mindkettőt olvastam, és bár tudom, hogy az utóbbi népszerűbb, nekem sokkal jobban tetszett az Alaska nyomában, az egyik kedvenc könyvemmé nőtte ki magát. De a Csillagainkban a hiba is nagyon jó könyv - persze fiataloknak.
15/L
3/5 anonim válasza:
Én először olvastam a Csillagjainkban a hibát, utána pár hónappal az Alaska nyomábant. Hát, nekem őszintén a Csillagjainkban nem tetszett annyira, pedig a közvélemény alapján azt vártam hogy imádni fogom. nem így lett persze nem rossz könyv. Viszont az Alaska nyomában nagyon tetszett, a karakterek, a történet... Minden. Az egyik kedvenc könyvem lett :)
4/5 anonim válasza:
Imádtam!!most fejeztem be az Alaska nyomábant de így még nem sírtam könyvön.Kedvencem lett,a szereplők,a történet..egyszerűen fantasztikus.Csillagainkban a hibát mégcsak filmen láttam,de el mell hogy mondjam kedvenc filmem lett.John Green tökéletes iró.
5/5 regszy válasza:
A csillagainkban a hibát még csak filmen néztem meg,nem olvastam. Most fejeztem be az Alaska nyomában-t és mindenkinek ajánlom. Sírtam rajta. Tökéletes a .egfogalmazás a történet a személyiségek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!