Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » A végzet ereklyéi fanok, ez...

A végzet ereklyéi fanok, ez kiderül valamikor?

Figyelt kérdés
Ma beleolvastam az Üvegvárosba, és feltűnt valami.Tudjuk, hogy a lükantrópok képviselője a tanácsban Luke, a tündéreké Meliorn, a vámpíroké pedig egy Nightshade nevű vámpír. Mi a helyzet a boszorkánymesterekkel? Őket ki képviseli? (lehet, hogy jelentéktelen részlet és ki se derül, de nekem birizgálja a fantáziámat:D)

2014. febr. 15. 20:14
 1/6 anonim ***** válasza:

Ez eddig nem derült ki, legalábbis számomra nem.

Sőt, igazából nem is Meliorn lett a tündérek képviselője, csak a Tündérkirálynő akarta őt, de Clary nem volt hajlandó beajánlani őt, így elég valószínű, hogy nem őt választották. Szóval a tanácsban két hely is van, aminek tulajdonosáról nem tudunk. :D

2014. febr. 15. 20:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Magnus...legalábbis vannak rá utalások, miután Jonathan megöli Ragnor Fellt, mert ugye a zöld boszorkánymester volt az.
2014. febr. 16. 08:38
 3/6 anonim ***** válasza:
Ó, és de Meliorn lett a képviselő, az ötösben kiderül.
2014. febr. 16. 08:39
 4/6 anonim ***** válasza:
A tündérek képviselője Meliorn lett, attól függetlenül, hogy Clary nem segített...
2014. febr. 16. 10:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem Magnus,de a vámpírok képviselője nem Raphael? :) :D
2014. febr. 18. 16:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Épp most olvasom CoHF-t és utalás van benne arra, hogy egy Catarina nevezetű boszátkánymesternő volt idáig, aki át akarja adni Magnusnak :)
2014. jún. 30. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!