Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Éhezők viadala vagy Végzet...

Éhezők viadala vagy Végzet ereklyéi? Melyik a jobb könyv?

Figyelt kérdés
Indoklással ha tudjátok :)

2014. febr. 11. 17:53
 1/9 anonim ***** válasza:
ezek nem könyvek, hanem sorozatok. én nem tunék dönteni, mert a történetük és a műfajuk is teljesen más! :) mindkettő nagy kedvencem a darren shan könyvek mellett!
2014. febr. 11. 17:56
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem egyértelműen a Végzet Ereklyéi tetszik jobban. Bár az Éhezők viadalában nagyon eredeti a történet, és az 1-es igazán magával ragadó, de a többi részben Katniss (a főszereplő) gyakorlatilag megőrül, ami kissé zavarossá, és unalmassá teszi a történetet. Valamint a karakterek sincsenek túlzottan kidolgozva, de ez nem feltétlenül negatívum, van, aki jobb szereti magának elképzelni a szereplőket. A Végzet Ereklyéi története már nem annyira eredeti, bár elcsépeltnek sem mondható. Főleg a vége felé kissé eltúlzottnak találom a Jace-Clary-csók-puszi jeleneteket, de ettől eltekintve szuper!
2014. febr. 11. 18:46
 3/9 anonim ***** válasza:
Én az Éhezők Viadalát szeretem jobban,mert nekem sokkal jobban bejön az a jövőben játszodó világ és a szereplőket is jobban kedveltem.
2014. febr. 11. 19:25
 4/9 anonim ***** válasza:

En most olvasom a Vegzet Ereklyei sorozat4.reszet.Nekem az elso 3 resz nagyon tetszett mert nem volt olyan nagyon nylas de a 4. mar az!

Az Ehezok viadalat meg csak filmben lattam de nagyon tetszett es azt is szeretnem majd olvasni!

2014. febr. 11. 20:12
 5/9 AliceSwan ***** válasza:
Nem igazán lehet őket összehasonlítani. Én mindkettőt olvastam, és mindkettő nagyon-nagyon tetszett. Egészen más stílus mindkettő. Mindkét írónő tehetséges, mindegyikben szerethetők a karakterek (bár az igaz, hogy csak a TMI-ben szeretem egytől egyig őket) Mindkét történet fantasztikus és.. oké, ez lelkendezés volt. Bocsánat :)
2014. febr. 11. 21:52
 6/9 anonim ***** válasza:
én könyvben még csak az Éhezők viadala részeit olvastam, viszont az első két részt láttam filmbe és a Végzet ereklyéiből is a filmet és az Éhezők viadala sokkal jobb!
2014. febr. 12. 16:53
 7/9 anonim ***** válasza:

The Immortal Instruments!!!!!!!!!LOVE FOREVER!!!!

Nos először is azért, mert az Éhezők Viadala nem tetszett, már maga a történet sem. Lehet, ha egy másikkal állítod szembe a Végzet Ereklyéit, nem azt választom...

Bár imádom Cassandra Clare összes eddig megjelent Árnyvadászos könyvét és mindet olvastam...(Pokoli szerkezetek, Bane krónikák, Végzet Ereklyéi)

Nos, ha a kettő között kell döntenem, azért a Végzet, mert az egyrészt a mai korban játszódik, másrészt Magnus, Jace és folytonos család-kavarok vannak benne(Clary-Jace-Jonatan vagy Sebastian).

Na meg, szenzációs írás!!!!!Imádom NY-ot!!!!!

:)

2014. febr. 12. 17:54
 8/9 anonim válasza:
éhezők viadala:) végzet ereklyéi nekem egy kicsit túl vonatott..
2014. febr. 13. 17:15
 9/9 anonim ***** válasza:
Én a HG-t olvastam, a TMI első három részét szintén, és filmen is láttam őket. Nekem a HG sokkal jobban tetszett, egyik kedvencem:) A TMI 2. része nagyon unalmas volt, a 3. már sokkal jobban tetszett :D Szerintem mindkettő sorozatot érdemes elolvasni :)
2014. febr. 14. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!