Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » A Lányok regényének hány...

A Lányok regényének hány része van és jó a könyv?

Figyelt kérdés

2014. febr. 15. 15:00
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem tetszett de neked tetszhet! Szerintem uncsi én elkeztem olvasni de nem ájultam el tőle!
2014. febr. 15. 19:35
 2/10 anonim ***** válasza:
Melyik lányok?
2014. febr. 15. 19:38
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
2 részes és jó könyv szerintem
2014. febr. 16. 12:46
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
én ötször futottam neki, de még mindig nem olvastam el... még mindig nem jutottam el odáig, ahonnan érdemes "továbbolvasni". kérlek, aki elolvasta és tetszett neki, mondja már meg, hogy hányadik oldalig kell elszenvednem, hogy utána jöjjön az izgalmas nem-tucat rész??
2014. febr. 16. 16:33
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Régebbi kérdés, de azért válaszolnék. Én a harmadik részt kaptam meg tegnap, nagy nehezen elszenvedtem magam az 52. oldalig és eddig valami BORZALOM! Ezért aztán kár volt kivágni egy rakás fát .-. A lányok 90%-a egy utolsó mocskos tiniribi, akik simán lecsöveseznek egy tök normális lányt akit egyáltalán nem ismernek. Aztán ahogy kivettem a könyvből, az egyik egy hét ismeretség után "halálosan szerelmesen" csókolgat valami pasit akit minden más csaj utál de azt már nem bírja leírni Somers, hogy mégis ki a fene az, és miért nem szívlelik. Hát nekem eddig ennyi maradt meg, illetve még két lány akik elvileg barátnők, de borzalmasan lekezelőek egymással. Szerintem tehát ez remek könyv a !mai átlag lányoknak, akiknek az a legnagyobb problémájuk, hogy eltűnt a szempillaspiráljuk
2014. dec. 20. 08:19
 6/10 anonim ***** válasza:
74%
Már 3része van.és én utálom szempillaspirált,mégis imádtam.nyugodtan olvasd el.ha nem tetszik az első 50 oldalban,az szinte minden könyvben így van.ha kiolvastad,és nem tetszett,akkor ne olvasd el a többit.am nekem az 1. ötven oldal is tetszett.a harmadikat a nyáron tervezem majd elolvasni,mert minden jó könyet halasztgatok hogy minél kèsöbb legyen vége.minden könyvben vannak hibák és mindegyiknél eloszlanak a vélemények is.amikor beindul.a könyv,akk sztem már élmény olvasni.ja,és egy tanács.ne kérdezgesd más véleményét.ha m ész könyvesboltba,kicsit olvass bele
2015. máj. 20. 15:09
 7/10 FloraRosaly válasza:
62%
Régi kérdés gondolom már rég eldöntötted , hogy elolvasod-e vagy sem , de én IMÁDOM a könyvet mind a 3 részét rongyosra olvastam és nekem nagyon tetszik , hogy szinte minden szerplőnek más a jelleme , izgalmas vicces és érdekes . Tudom ez egy kicsit szubjektívre sikerült , de végül is nekem ez a véleményem a regényről :)
2015. aug. 10. 20:37
 8/10 anonim válasza:
62%
Nekem nagyon tetszett, már 4 része van.
2016. aug. 11. 08:23
 9/10 anonim válasza:
Szerintem nagyon nagyon jó könyv, nekem mellesleg a kedvencem.Rengeteg könyv nem indul be az elején ez se nagyon, de utána jó lesz ha hagyod hogy magaddal vigyen a könyv. Velem is ezt tette:) 6 része van már.
2017. ápr. 29. 09:11
 10/10 anonim ***** válasza:
Régi kérdés de én IMÁDOM olvasd el nyugodtan
2018. jún. 29. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!