Az alábbi könyvekhez hasonlóakat tudnátok írni? Bővebben lent
Éhezők viadala
Bábel
Percy Jackson
Vérbe öltözött Anna
Harry Potter
Ehhez hasonlóak. Tehát,olyanok amikbe van izgalom.
Senki le ne merje írni nekem az Szürke 50 árnyalatát meg ehhez hasonlót, mert nem tudok úgy mond elmélyülni egy olyan könyvbe, amibe az van leírva,hogyan hoz létre kettő ember nemi kapcsolatot.Köszönöm:)
Angelfall - Susan Ee (distópia)
Struck - villámtól sújtva - Jennifer Bosworth (distópia)
Érintés - Jus Accardo
Obszidián, Ónix - Jennifer Armentrout
Még nem olvastam, de ezeket néztem ki (remélhetőleg hasonlóan izgalmasak, mint a fentiek):
Hex Hall - Rachel Hawkins (még nem jelent meg)
Vérvörös út - Moira Young (még nem jelent meg)
Átokvetők - fehér macska - Holly Black
Üvegtrón - Sarah J. Maas
Legend, Prodigy - Marie Lu
A beavatott, A lázadó - Veronica Roth
Scott Westerfeld - Csúfok
Disztópia-sci fi. Egy világ, ahol a kamaszkor végét egy a városvezetés által finanszírozott plasztikai műtét jelenti, ami után a fiatalokat elköltöztetik egy ún. bulizónába, ahol folyamatosan áll a bál. Viszont valami nem stimmel velük, felszínesek, bugyuták lesznek.
A főszereplő megpróbál megóg a sorsa elől, és megpróbál belátni a színfalak mögé.
Holly Black - Tized (modern tündérmesék trilógia)
Három összefüggő könyv, amikben a klasszikus tündér babonákból hétköznapi valóság lesz. Troll a metropolisz hídja alatt, elcserélt gyerekek, tündérdrogok, hajléktalan kamaszok, a hazugság képessége és vas mindenhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!