Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ti hogy álltok a horror...

Ti hogy álltok a horror regényekkel? Olvastok élő holtas könyveket? Mit szólnátok egy ilyen, nem átlagos témához?

Figyelt kérdés

Tehát személy szerint unom az egy kaptafára készült filmeket, könyveket. Ettől függetlenül még vagyok annyira fanatikus, hogy végignézem a legrosszabb, leggagyibb filmeket is a téma imádata miatt. Viszont úgy érzem, kellene valami más. Két éve dolgozom egy könyvön, a története a következő.

Két kisgyerekről szól a 6 éves Susan és a 11 éves bátyja Robie főszereplésével. Otthonukban éri őket a járvány, amibe először az édesanyjuk, majd az édesapjuk hal bele. Nehezen sikerül kijutniuk a házból, de csak ekkor veszi kezdetét igazán a kaland. Közben Sue mindenről naplót vezet, kicsit viccesen ahogyan egy 6 éves elmesélné a vele történt dolgokat. Olykor pedig szívszaggató őszinteséggel.

Terveim szerint elkészül egy olyan könyv, amiben nem kell hogy 20 fegyver dördüljön el egyszerre, hogy izgalmas legyen. Lesz benne sikátorban sétálás és beszélgetés a két testvér között hogy elkerüljék a Halva-Járókat és amikor hátrafordulnak, csak akkor látják hogy szép lassan a nyomukba eredtek a maguk sajátos viszont annál egyértelműbb és félelmetes szándékukkal.

Tudom, hogy már a csapból is ez folyik, de úgy érzem az egyedisége miatt talán ez beválna. Szerintetek?

2014. febr. 9. 07:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik, én elolvasnám :)
2014. febr. 9. 10:38
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem jó könyv lenne, én megvenném :)
2014. febr. 9. 13:40
 3/3 anonim ***** válasza:

Tud valamit a testvérpár, ha ilyen idősen egy infrastuktúrájában összeomlott társadalomban túlélnek, megmenekülnek (a járványtól és a zombiktól is, bár ez attól függ, hogyan terjed) és a kislány még naplót is tud vezetni mellette.

Nekem az alaphelyzet hiteltelen, és annyira unom már az élőholtakat (mióta divat lett, a csapból is ez folyik, valóban), hogy nem hozna lázba. De ettől még ne hagyd abba a regényt. :)

2014. febr. 9. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!