Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Tudtok ajanlani valami jo...

Tudtok ajanlani valami jo konyvet?

Figyelt kérdés

Eddig a konyv amit a legjobban "szerettem" sz az szjg volt de most a hatodik resz utan kicsit lealltam mert uncsi...:/ Valami jo konyvet szeretnek olvasni,lehet akar fantasy is csak ertelmes legyen.xd Es ha valakinek van egy jo blogja amin tortenetet ir azt is kuldhet:)

Koszonom

2014. febr. 2. 21:28
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!:)

Írok neked néhány könyvet amit szeretek. :)

Nem sorrend.

1. Sárkánylány sorozat. Fantasy könyv, de nagyon jó

2. Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei. Különleges könyv, különleges hangulattal és hátborzongató régi fotókkal. Nem tudod letenni.

3. Veronica Roth: A beavatott illetve Éhezők viadala. A két könyv nagyon hasonló érdemes utánuk olvasni:)

4. Meg Cabot könyvek minden mennyiségben:) Nem irtad a Korod De, ha 9-12 éves vagy akkor Allie Finkle sorozatot ajánlom az írótól, ha már idősebb akkor a Neveletlen Hercegnő, Airhead, és Egy igazi amerikai lány a befutó.

Illetve minden vörös pöttyös könyvet szívesen ajánlok, Az időtlen szerelem triológiát pedig kiemelten (Rubinvörös, Zafírkék, Smaragdzöld)

2014. febr. 2. 21:36
 2/3 anonim ***** válasza:

Holly Black - Fehér macska

valamint szintén tőle a Tithe

2014. febr. 2. 21:38
 3/3 A kérdező kommentje:

Ja hat igen...xd 15 eves vagyok. Es szerelmes konyvek is johetnek.:)

Kodzonom az eddigi valaszokat:)

2014. febr. 2. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!