Tudtok ajanlani valami jo konyvet?
Eddig a konyv amit a legjobban "szerettem" sz az szjg volt de most a hatodik resz utan kicsit lealltam mert uncsi...:/ Valami jo konyvet szeretnek olvasni,lehet akar fantasy is csak ertelmes legyen.xd Es ha valakinek van egy jo blogja amin tortenetet ir azt is kuldhet:)
Koszonom
Szia!:)
Írok neked néhány könyvet amit szeretek. :)
Nem sorrend.
1. Sárkánylány sorozat. Fantasy könyv, de nagyon jó
2. Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei. Különleges könyv, különleges hangulattal és hátborzongató régi fotókkal. Nem tudod letenni.
3. Veronica Roth: A beavatott illetve Éhezők viadala. A két könyv nagyon hasonló érdemes utánuk olvasni:)
4. Meg Cabot könyvek minden mennyiségben:) Nem irtad a Korod De, ha 9-12 éves vagy akkor Allie Finkle sorozatot ajánlom az írótól, ha már idősebb akkor a Neveletlen Hercegnő, Airhead, és Egy igazi amerikai lány a befutó.
Illetve minden vörös pöttyös könyvet szívesen ajánlok, Az időtlen szerelem triológiát pedig kiemelten (Rubinvörös, Zafírkék, Smaragdzöld)
Holly Black - Fehér macska
valamint szintén tőle a Tithe
Ja hat igen...xd 15 eves vagyok. Es szerelmes konyvek is johetnek.:)
Kodzonom az eddigi valaszokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!