Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Tiniálanyként mit olvassak?...

Claire Thomas kérdése:

Tiniálanyként mit olvassak? Tudnátok valamit ajánlani? 14/L Esetleg egy jó kis Valentin-napi olvasmány?

Figyelt kérdés

14/L..... nagyon sokat olvastam és már lassan kezdek kifogyni az otletekbol...

Amiket olvastam: Harry Potter, Percy Jackson, Vámpírakadémia, SzJG, Trónok harca, Az angyal meg a tobbi része, Csontváros és folytatás, Egy ropi naplója, Morganville-i vámpírok, Twilight

Szval már úgy kezdek keresgélni, de nem nagyon találok.... szeretek romantikus konyveket olvasni, de nem szeretem a túlromanitkázottakat (ha értitek :/) kedvenceim a fantasy, sci-fi is johet.... a vorospottyosek nagyon tetszenek

Oh, és még egy kis bónuszkérdés... Szerintetek mit olvassak valentinkor? Tudjátok, akkor johetnek az érzelmes konyvek meg minden :)

Elore koszonom a válaszokat :D

2014. febr. 2. 18:32
 1/2 anonim ***** válasza:

Enigma,Anna és a francia csók,Az éhezők viadala

Valetin-napra: Csillagainkban a hiba

2014. febr. 2. 18:34
 2/2 A kérdező kommentje:
Az éhezok viadalát kihagytam...azt olvastam :) a csillagainkban a hibán már gondolkodtam, koszonom a választ :)
2014. febr. 2. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!