Budapesten valami jó könyvtár, ahol vannak pl Darren Shan könyvek, vagy jó fantasy-k? Ti milyen könyvtárakba jártok, mennyibe kerül a beíratkozás és a kölcsönzés?
Figyelt kérdés
2014. jan. 27. 16:54
1/3 anonim válasza:
Á, én is így voltam, hogy könyvtárat kerestem, de rájöttem hogy se nem pénzbe se nem sok időbe nem kerül, ha inkább internetről töltöm le. Pont tegnap fejeztem be az egész Darren Shan vámpírkönyv sorozatot. Fent van egy csomó könyv a neten. Ha okostelefonod van simán le tudod tölteni. :) Tudom, nem a kérdésre adtam választ, de ha szeretsz olvasni, megér egy próbát :)
2/3 A kérdező kommentje:
igen, ezt tudom, csak most nem olyan kènyelmes a dolog, mert a telefonom szervízben van és egy nagyon mini készülék a cserém, amin lehetetlennség olvasni. Mellesleg, néha jól esik rendes könyveket is olvasni és nem csak a kijelzőt bámulni :)
2014. jan. 28. 15:48
3/3 anonim válasza:
A FSZEK-ben biztosan megvan mind, állandóan látom a nevét. Van a KK-ban egy kis fantasztikus szekció, nem túl nagy, de ha épp bent van olyan, ami érdekel, ne habozz kivenni. A beiratkozási díj a honlapon, attól is függ, egy vagy több tagkönyvtár, mennyi idő, hány éves vagy (16 alatt ingyenes?) stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!