Cucubogar kérdése:
Tényleg olyan jó az SZJG hogy el kellene olvasnnom?
Figyelt kérdés
Sokan akik olvasták körűlöttem az egekig dicsèrik. Ez annyira nem az èn műgajom ha lehet inkább fantasy-t olvasok de nem tudom hogy ezzel mit hagyok ki.(13/l)2014. jan. 26. 22:02
1/10 anonim válasza:
Nekem tetszett:) Életszerű,naplószintű. Kb mint a Harry Potter csak napjainkban s Bpen játszódik.MEkiznek,moziznak a szereplők.
2/10 anonim válasza:
Szerintem olvasd el!:) Nagyon humoros és aranyos. Habár ez a könyv olyan, hogy valaki vagy imádja/szereti vagy utálja/nem szereti.... Aszthiszem ez az a könyv amiben nincs középút:DDD 13/L
3/10 anonim válasza:
en is ezen agyaltam es elkezdtem olvasni. en is fantasy fuggo vagyok. az elso resze nem rossz, egyszer olvashato szamomra, olyan mindennapii, semmi extra nincs benne kiveve azt hogy szerintem az irono probalja kicsit amcsi szintre vinni a magyar gimit. engem nem nyugozott le de nem utalom :)
4/10 talánvalaki válasza:
szerintem olvasd el mert nagyon jó könyv.
Egyébként ajánlom mindenkinek a fairy oak-ot(fantasy)
5/10 anonim válasza:
Irodalmilag szerintem nem ér nagyon semmit, de az egész sorozatot olvastam, alig aludtam, a villamoson nevettem, mint egy debil, szóval szerintem nagyon is megéri! ;) (bár sablonos, de a humora feledteti ezt!!!)
6/10 anonim válasza:
Szerintem kezd el és majd meglátod. Én is a fantasy-t szeretem és nekem NAGYON unalmas volt a könyv és a végén már erőltetten húzta az író a sorozatot (nem a könyv végén, hanem az egésznek a vége felé). Ettől függetlenül azért próbáld ki, hátha neked tetszik.
7/10 1112 válasza:
Menj el könyvtárba, v kérd el valakitől, ha érdemesnek látod a továbbolvasásra, akkor rajta, ha meg nem nyert, akkor hagyjad!:)
8/10 anonim válasza:
Szia! Először én is úgy voltam vele, hogy nem érdekel, sőt én is inkább fantasyt olvastam volna. Aztán elkezdtem. A téli szünet alatt kiolvastam az összes részt, azóta meg minimum még kétszer elolvastam őket. Szerintem érdemes kikölcsönözni az első részt, aztán majd eldöntöd. Én csak ajánlani tudom! 13/lány
9/10 anonim válasza:
Itt tudod olvasni vagy le is töltheted és így nem kell megvenned ha meg nem tetszik akkor hagyod :)
10/10 anonim válasza:
Nemrég kezdtem el olvasni, nekem nem tetszik. Egyrészt olyan lett mintha valami amerikai gimiben lennének. Másrészt Reni viselkedésével sehogy nem tudok azonosulni. Annyira stréber, folyton csak a tanulás...áhh nem az én stílusom. Én nem így viselkednék azokban a helyzetekben, amik vele történnek. személy szerint az b***ott fel amikor Cortez versenye helyett Kinga versenyére ment el és azt mondta hogy egy díjugratón vannak mint a lúzerek. -.-" aha mintha a díjugratás olyan lúzer dolog lenne. Mostmár csak kíváncsiságból olvasom hogy mi fog történni a késôbbiekben, de mondom, nem tetszik. Az író is szar. 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!