Létezik olyan könyv, amelyben sok az ilyen sms kép szerűség vagy üzenet vagy valami ilyesmi?
Figyelt kérdés
olyan témájút keresek mint pl bábel...ilyen üzenetekre gondolok pl,de persze csak a kinézetére gondolok ennél a képnél:
2014. jan. 23. 22:58
1/3 cathilina válasza:
A Bábelt éppen nem olvastam, de Meg Cabot írt három olyan könyvet is, amik teljes egészében chatszövegekből, e-mailekből, mindenféle papírokra firkált emlékeztetőkből és üzenetrögzítőre felmondott szövegekből állnak, ezek sorrendben (többé-kevésbé egy sorozatot alkotnak):
A fiú a házból
Ki nevet a végén?
Esküvő olasz módra
De mivel mint már említettem, az általad példának felhozott könyvhöz még nem volt szerencsém (és kis ügyességgel nem is lesz) szóval nem tudom, ilyesmire gondoltál-e.
2/3 A kérdező kommentje:
igen ilyesmire köszi:) és ezek jó könyvek?miről szól?ez egy sorozat,vagy bármilyen sorrendben olvasható?
2014. jan. 24. 12:20
3/3 cathilina válasza:
Ezek alapvetően romantikus ponyvák, felnőtt szereplőkkel. Az első arról szól, hogy valami gazdag és elég bunkó pasinak balesetet szenved a nagynénje, de neki nincs kedve otthagyni a modell barátnőjét, szóval odaküldi az egyik haverját aki tartozik neki és persze összejön a szomszéd nővel, a második egy HR-es meg egy ügyvéd kapcsolatát dolgozza fel (nekem személy szerint ez tetszett a legjobban) a harmadik meg arról szól, hogy egy jegyespár elutazik Olaszországba az esküvőjükre és a vőlegény meg a menyasszony tanúja kezdenek járni. Igazából semmi korszakalkotó nincs bennük a formán kívül, de ha csak valami kikapcsolódásra vágysz egész jól elszórakoztatnak. A kapcsolat köztük elég laza, a harmadikban fél mondatban visszautalnak arra, amikor a második főszereplői összeházasodnak, a másodikban az első női főszereplője a pasi vezetéknevét használja (egy-két e-mailben felbukkan a neve) szóval szerintem olvashatod akármilyen sorrendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!