Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Létezik olyan könyv, amelyben...

Létezik olyan könyv, amelyben sok az ilyen sms kép szerűség vagy üzenet vagy valami ilyesmi?

Figyelt kérdés

olyan témájút keresek mint pl bábel...ilyen üzenetekre gondolok pl,de persze csak a kinézetére gondolok ennél a képnél:

[link]

2014. jan. 23. 22:58
 1/3 cathilina ***** válasza:

A Bábelt éppen nem olvastam, de Meg Cabot írt három olyan könyvet is, amik teljes egészében chatszövegekből, e-mailekből, mindenféle papírokra firkált emlékeztetőkből és üzenetrögzítőre felmondott szövegekből állnak, ezek sorrendben (többé-kevésbé egy sorozatot alkotnak):

A fiú a házból

Ki nevet a végén?

Esküvő olasz módra

De mivel mint már említettem, az általad példának felhozott könyvhöz még nem volt szerencsém (és kis ügyességgel nem is lesz) szóval nem tudom, ilyesmire gondoltál-e.

2014. jan. 24. 00:22
 2/3 A kérdező kommentje:
igen ilyesmire köszi:) és ezek jó könyvek?miről szól?ez egy sorozat,vagy bármilyen sorrendben olvasható?
2014. jan. 24. 12:20
 3/3 cathilina ***** válasza:
Ezek alapvetően romantikus ponyvák, felnőtt szereplőkkel. Az első arról szól, hogy valami gazdag és elég bunkó pasinak balesetet szenved a nagynénje, de neki nincs kedve otthagyni a modell barátnőjét, szóval odaküldi az egyik haverját aki tartozik neki és persze összejön a szomszéd nővel, a második egy HR-es meg egy ügyvéd kapcsolatát dolgozza fel (nekem személy szerint ez tetszett a legjobban) a harmadik meg arról szól, hogy egy jegyespár elutazik Olaszországba az esküvőjükre és a vőlegény meg a menyasszony tanúja kezdenek járni. Igazából semmi korszakalkotó nincs bennük a formán kívül, de ha csak valami kikapcsolódásra vágysz egész jól elszórakoztatnak. A kapcsolat köztük elég laza, a harmadikban fél mondatban visszautalnak arra, amikor a második főszereplői összeházasodnak, a másodikban az első női főszereplője a pasi vezetéknevét használja (egy-két e-mailben felbukkan a neve) szóval szerintem olvashatod akármilyen sorrendben.
2014. jan. 24. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!