Mit olvassak? (12 vagyok) /bővebben lent/
12 éves vagyok,szinte minden témában szívesen olvasok. A kedvenc könyveim közül pár címe és írója(hátha ezek segítségével könnyebben tudtok választ adni:
Stephenie Meyer - Twilight-saga
Leiner Laura - Szent Johanna gimi
Rick Riordan - Percy Jackson és az Olimposziak
Daniel Defoe - Robinson Crusoe
Karen T. Walker: Csodák kora (11 éves lányról szól, szóval a te korosztályod...:)
amúgy az SzJG-t biztos h most kell olvasnod? úgy tudom h 14 éves kortól ajánlott éés ezt én is így gondolom...olvastam az összes részt és fantasztikus, szóval mindenképp olvasd majd el, de szerintem kicsit még várhatnál vele! később jobban beleélnéd magad.
ez persze az én véleményem és egyáltalán nem azért írtam le h megbántsalak vele, tényleg!
Tavi Kata: Nyitótánc
Stephenie Perkins: Anna és a francia csók
Kerstin Gier: Rubinvörös
Meg Cabot: -Egy igazi amerikai lány 1.-2.
-Tinibálvány
C.J. Daugherty: -A Cimmeria titka
Maros Edit: -Hűvösvölgyi suli 1.-3. (még lesz folytatás)
Marni Bates: -Segítség youtube sztár lettem
-Rocksztárt kaptam karácsonyra
Lauren Barnholdt: -Titkok és exek éjszakája
Kalapos Éva: -DAC
Szűcs Vanda: -Egy ikerpár titkos naplója
Stephenie Meyer: -Alkonyat
-Újhold
-Napfogyatkozás
-Hajnalhasadás 1.-2.
Tavi Kata: -Nyitótánc
Én ezeket találom jónak, de még csomó más nagyon jó könyv van, csak keresni kell! ;) Remélem tetszeni fognak! :D Am csomó ilyen kérdés van már ezen az oldalon azt is meglehet nézni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!