Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Kinek tetszett Szűcs Vanda...

Kinek tetszett Szűcs Vanda Egy ikerpár titkos naplója című könyve?

Figyelt kérdés
Én őszinte leszek nem is tom hogy minek adták ki! Az a csaj nem tud rendesen fogalmazni! Végigröhögtem a könyvet pedig nem is volt vicces -.-

2014. jan. 17. 18:34
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
91%

Utolsó válaszoló teljesen egyet értek veled! Ennek a csajnak csak azért sikerült kiadni ezt a regénynek nem nevezhető valamit,mert az anyja és az apja pénzelte.

És írjunk jobbat? Nézzetek be sima blogokba,amik sokkal izgalmasabbak,jobban meg vannak fogalmazva. Biztos vagyok benne,hogy ezeket is olvasnák könyvekben,csak nincsenek olyan ismeretségeik ezeknek az embereknek,hogy ki is adhassák az irományaikat.

2014. aug. 8. 16:17
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy érzem, hogy az itteni válaszolók átlagéletkora nem lehet több 12 évnél. :) Ez nem leszólás, sima ténymegállapítás. Valószínű, hogyha egy-két év múlva megint a kezükbe kerül a könyv, elrettenve fogják eldobni, hogy egyáltalán ez tetszhetett nekik bármikor. Mert ez a könyv minden, csak nem az, ami megszerettethetné az olvasást a 10-15 évesekkel. (elárulom, 15 évesen az ember ha ilyen könyvbe belenéz a könyvesboltban, menekül ahogy csak lehet) Ha meg valakit tényleg ez szerettette meg az olvasással, akkor azt meg csak sajnálni tudom, mert sok nagyon jó könyvet hagyhatott ki az elmúlt években. :) Ebben a könyvben a fogalmazás nulla, amit mondjuk Vanda fiatal életkorának rovására lehet írni, bár meg kell jegyezni, hogy ahhoz képest is gyengécske szegény. Kihasználta, hogy most felkapott lett ez naplószerű forma, jó pár dolgot lekoppintott innen-onnan. Ezen kívül hatalmas betűtípussal van nyomtatva, így se lett túl vaskos a könyv, nem is értem, miért tartott valakinek ez 2 napig. 2 óra, max. Egyedül a szüleit nem értem még a csajnak, hogy miért adtak ehhez pénzt, amikor sejthetik, hogy a lányuk azért még egy elég kiforratlan tehetség, aki két év múlva majd legszívesebben elsüllyedne szégyenében, amikor realizálja, hogy mi is "alkotott".
2014. aug. 26. 17:00
 23/24 anonim válasza:
100%
1.Az iróval semmi bajom, szimpatikus kislány, de tényleg nagyon fiatal, és a könyv fogalmazása nem olyan szinten van, amit egy olvasó élvezettel elolvas, szóval ilyet, bárki tud írni. Maga, az ötlet még jó, hogy egy ikerpárról szól, de a legnagyobb baj(aim) hogy valoságalapja nulla. egy ikerpár nem utálja egymást ennyire, több ismerősöm van akinek ikertestvére van és nem tud meglenni nélküle. a másik, hogy az egész történet megegyezik a szjg-vel. csak ez sokkal sz***rabban van leirva. helyes fiu, nap végén pontozás stbstb... a könyvben semmi nem töténik, borzasztó unalmas, és mivel ilyen betükkel van emgirva hamar ki lehet olvasni, borzasztó rövid. Az hogy 2. része lesz, nem bisztos hogy olyan jo ötlet, nem valami nagyszám ez a könyv, egyenesen röhögtettem rajta, hogy hogy tudnak ilyet egyáltalán kiadni. Meg ezek a beszólások, minek a matek ottt a számoló gép? szerec igen vagy nem vagy, ezek mind facebook dumák, nincs egy önálló gondolata. ez nagyon nem sikerült jóre, de azért örülök hogy másoknak teccik, tényleg nem akarok senkit lebeszélni róla, nekem nem tetzett. :))
2014. okt. 8. 18:48
 24/24 anonim ***** válasza:

Nézőpont kérdése. Ezt egy 13-14 éves lány írta. A korához képest ügyes. De csak ennyi. Sok mindenki ügyes, ettől még nem kellett volna kiadni egy könyvet belőle...

Elolvastam, nem tetszett. Túl gyorsan történnek az események...

A könyv "rajongói" és célközönsége nem igazán terjed tovább a 9-10 éves kornál. Ők szeretik.

De ne oltogassátok szegény lányt! Korához képest ügyes. Az már más téma, hogy kezdésnek jobb lett volna egy blogba írnia:)

2016. jún. 15. 11:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!