Kinek tetszett Szűcs Vanda Egy ikerpár titkos naplója című könyve?
Szia!
Nekem nagyon tetszett a könyv, és nem értem, miért kell mocskolódni? Ha nem tetszett, nem tetszett! De nem kell neki nagy hangot adni, egyszerűen tartsd máskor magadban! Szerintem több van Vandában, mint amit a könyvben írt. Miért írta ilyen egyszerűen? Hogy a 10-15 éves olvasóközönségnek tetsszen! Mert a mai 10-15 évesek gyűlölnek olvasni, de egy ilyen könyvvel sikerülhet megszerettetni velük:) Én (szintén) 13 éves vagyok! És könyvet írok... Azért naplószerűen, mert engem az olyan könyvek érdekelnek, melyek naplóformátumúak! Egyébként azt vettem észre Vanda könyvében, hogy vannak benne nagyon szépen leírt részek!
NE mocskolódjatok...
Boudny Lídia
Egy este alatt elolvastam, nagyon igyekeztem, hogy a végére érjek, mert annyira untam, hogy még egy napot nem akartam elvesztegetni erre a könyvnek csúfolt firkálmánynak. Bocsi.
Én kicsit magasabb szinthez vagyok szokva, mind fogalmazásilag, mind történetileg, mind karakterileg, sőt, még a könyv megjelenése szempontjából is. Üvölt róla, hogy 13 évesen írták.
Oké, Vanda, ne hagyd abba az írást, de könyörgöm, hogy ne add ki az első próbálkozásodat! Főleg, ha ilyen....
Nagyon gáz volt. Szegény csaj, pedig biztos jót akart.
LECSÖKKENT AZ IQ-M SZINTJE! KOMOLYAN!!!
Kedves 14. válaszadó!
Szerény véleményem szerint ez a könyv egy kalap sz@r. Én éppen könyvet írok és egész jól haladok vele (igaz, hogy nem egy tinip***a regény, hanem sci-fi). A bökkenő az, hogy nem nyalom apám-anyám seggét és nem vagyok pénzes p***a, aki második próbálkozással is csak lefizetni tudja a kiadót... Ha az Isten megsegít és valóban sikerül kiadnom a könyvet (minden álmom), akkor majd vedd meg szépen és majd akkor mondogasd, hogy "írj jobbat, aztán pofázz!" ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!