Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Kinek tetszett Szűcs Vanda...

Kinek tetszett Szűcs Vanda Egy ikerpár titkos naplója című könyve?

Figyelt kérdés
Én őszinte leszek nem is tom hogy minek adták ki! Az a csaj nem tud rendesen fogalmazni! Végigröhögtem a könyvet pedig nem is volt vicces -.-

2014. jan. 17. 18:34
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
21%
Nekem tetszett is meg nem is!
2014. ápr. 11. 18:38
 12/24 A kérdező kommentje:
Igen az engem is érdekelne, hogy akinek tetszett miért??? Fogalmazás nulla. A szereplők totálisan sablonosak ráadásul a történet is már lejárt. Ti komolyan ezt a könyvet szeretitek??? Saját véleményem szerint Luca egy nyomi stréber Zita vagy ki meg egy hülye r****c. Elnézést a kifejezésekért de nekem ez a véleményem.
2014. máj. 14. 15:22
 13/24 anonim ***** válasza:
79%
Egyetértek,én is így vagyok vele.Sablon sztori az egész ,ráadásul egyik lányt sem bírtam. Főleg nem Zitát,iszonyúan paraszt,önző és egy beképzelt ribi volt. Ilyen sztorit,ilyen fogalmazással szerintem-akinek egy kicsi érzéke is van az íráshoz-tud írni.
2014. máj. 14. 17:00
 14/24 anonim ***** válasza:
24%
Mi a bajod a könyvvel? Szerintem nagyon jó volt, egy cseppet sem unalmas, egyedi, ötletes, érdekes, a szereplők naagyon is karakteresek voltak, gyakorlatilag olyan volt mintha tényleg valaki naplóját olvasnám. Két nap alatt kiolvastam, fantasztikusan jó! Aki meg kritizálja, annak csak annyit tudok mondani: ÍRJ JOBBAT VAGY ÍRJ ÉRTELMES KRITIKÁT ÉS AKKOR POFÁZZ!!!!
2014. máj. 28. 14:24
 15/24 anonim ***** válasza:
35%

Szia!

Nekem nagyon tetszett a könyv, és nem értem, miért kell mocskolódni? Ha nem tetszett, nem tetszett! De nem kell neki nagy hangot adni, egyszerűen tartsd máskor magadban! Szerintem több van Vandában, mint amit a könyvben írt. Miért írta ilyen egyszerűen? Hogy a 10-15 éves olvasóközönségnek tetsszen! Mert a mai 10-15 évesek gyűlölnek olvasni, de egy ilyen könyvvel sikerülhet megszerettetni velük:) Én (szintén) 13 éves vagyok! És könyvet írok... Azért naplószerűen, mert engem az olyan könyvek érdekelnek, melyek naplóformátumúak! Egyébként azt vettem észre Vanda könyvében, hogy vannak benne nagyon szépen leírt részek!

NE mocskolódjatok...

Boudny Lídia

2014. jún. 2. 12:19
 16/24 Bettina33 válasza:
15%
Nem értem mit fikázzátok! Tök jó könyv. Én az SZJG-t nem olvastam, nem tudom mennyire koppincs vagy mennyire nem, de szerintem az ikerpár titkos naplója teljesen jó.Szerintem érdekes a történet, vannak benne vicces jelenetek és minden karakternek meg van a maga személyisége ami szerint viselkedik. Nekem nagyon tetszik Vanda ötlete és szerintem nagyon jó, hogy már ennyi idősen sikerült írnia egy ilyen jó könyvet. Akinek meg nem tetszik az írjon jobbat!!!! Drukkokolok! :P ;) Ősszesítve: szerintem nagyon jó könyv, ajánlom mindenkinek és nagyon várom a barátnőmmel együtt a 2. részt Vandának pedig további sikereket!
2014. jún. 6. 19:36
 17/24 anonim ***** válasza:
85%

Egy este alatt elolvastam, nagyon igyekeztem, hogy a végére érjek, mert annyira untam, hogy még egy napot nem akartam elvesztegetni erre a könyvnek csúfolt firkálmánynak. Bocsi.

Én kicsit magasabb szinthez vagyok szokva, mind fogalmazásilag, mind történetileg, mind karakterileg, sőt, még a könyv megjelenése szempontjából is. Üvölt róla, hogy 13 évesen írták.

Oké, Vanda, ne hagyd abba az írást, de könyörgöm, hogy ne add ki az első próbálkozásodat! Főleg, ha ilyen....

Nagyon gáz volt. Szegény csaj, pedig biztos jót akart.

LECSÖKKENT AZ IQ-M SZINTJE! KOMOLYAN!!!

2014. aug. 3. 20:33
 18/24 anonim ***** válasza:
11%
Talán annyira nem lett volna rossz. Sőt a marcis szál a könyv legvégén kezdett érdekes lenni. De miért nem történt semmi a könyvben? Miért?
2014. aug. 3. 20:36
 19/24 anonim ***** válasza:
91%
Ja és kedves vérmes Vanda-fanok. Ne pofázzunk? Ne haragudjatok, de ez egy nyilvános internetes portál, ahol bárki elmondhatja a véleményét. Cukipofa 13 éves lányok, de vérszemet kaptatok. Nem tudom, mennyire ismeritek a szó jelentését: szólásszabadság. Érdemes lenne az idegbeteg és agresszív kommentelés helyett olvasgatni az Értelmező kéziszótárt, a Wikipédiát, a helyesírási szabályokat vagy szimplán egy színvonalas könyvet ;)
2014. aug. 3. 20:40
 20/24 anonim ***** válasza:
64%

Kedves 14. válaszadó!

Szerény véleményem szerint ez a könyv egy kalap sz@r. Én éppen könyvet írok és egész jól haladok vele (igaz, hogy nem egy tinip***a regény, hanem sci-fi). A bökkenő az, hogy nem nyalom apám-anyám seggét és nem vagyok pénzes p***a, aki második próbálkozással is csak lefizetni tudja a kiadót... Ha az Isten megsegít és valóban sikerül kiadnom a könyvet (minden álmom), akkor majd vedd meg szépen és majd akkor mondogasd, hogy "írj jobbat, aztán pofázz!" ;)

2014. aug. 6. 21:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!