Mit gondoltok erről a történetről?
Ez egy blog amit én szerkesztek. A történet mégcsak vázlat. A könyv rövid leírása: ,,Milyen lehet egy egyetemista lány akiből egyszercsak énekesnő lesz? Valószínűleg olyan mint Avril Lavigne. No de az milyen? Hosszú szőke haj, vagány de mégis csajos stílus, ritmusos és fülbemászó dalok. De most térjünk vissza az egyetemista lányhoz. Van egy egyetemista lány aki álom naplót ír. De ez az álom egyszercsak teljesül. Az álomból valóság lesz a lány élete pedig teljesen felborul. Ez a lány én vagyok."
Egy történet a nagy álmokról, azok megvalósításáról és az első szerelemről.
Szörnyű. A történet túl gyorsan halad, 10 sor után új fejezetre kell váltani. Tele van helyesírási hibákkal, és úgy állítod be a csajt, mintha egy r****c lenne. Ebben a gyakorlatilag max 10 fejezetben még a normális nevét sem tudtam meg. Ha nem írtad volna le itt gyakorin hogy egyetemista, akkor soha sem jöttem volna rá.
Leírtad a gyakorira azt, hogy ez csak vázlat. Mégis mit gondolsz? Simán jöhet valaki aki valamennyire jó ötletnek veszi és ellopja. Normálisan megírja és nem tudsz mit kezdeni, mivel a történet nagy részét már megírtad, tehát kiegészíti és kiadja. És akkor szaladhatnál "Kiki"-hez sírva, de ez nem érdekel majd senkit. Viszont erre nagyon kevés esély van, mivel ahogyan azt már egy korábbi hozzászóló leírta, EZ EGY HANNAH MONTANA TÖRTÉNET.
Én is írok regényt, azonban csak egy kinyomtatott példány van belőle, az is itthon, tehát senki sem tudná ellopni, vagy csak maximum az ötletet.
Én a helyedben befejezném a blogolást, és megnyitnám a szövegszerkesztőt, majd normálisan kidolgoznám a történetet. És ha újraírnád a történetet, akkor nagyon figyelj a SZÓISMÉTLÉS-re, mert ezek és az egyéb helyesírási hibák miatt vált szennyé. Mutasd meg a barátaidnak, és érezzétek jól magatokat, miközben ezt olvassátok.
Ne fáraszd az agyamat ilyenekkel! Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!