Mit gondoltok erről a történetről?
Én írom, és kíváncsi vagyok, mit gondoltok.
Egy lányról szól, aki vámpírrá változik ( csak semmi előítélet XD )és az életét ismerjük meg.
Aki ismeri a vámpírnaplók sorozatpt, annak biztos mond valamit, hogy Caroline Forbes története, vámpírrá válása ihlette. A válaszokat előre is köszi!
Ejha, ez aztán a gyors válasz! XD
sajnos még nincs link, csak az ötlet
Igazából csak az érdekel, hogy érdemes-e elkezdeni
Nekem személy szerint hócipőm tele van a vámpíros történetekkel, oké az Alkonyatot elolvastam, de az, hogy mostmár a csapból is a vámpírok folynak...
Én azt ajánlanám neki se kezdj, főleg akkor, ha a történeted a megszokott sablonos, és már rettentően unalmas sémát követi, ahol a lány életében szenved, szenved, majd átváltozik, szenved a szomlyúságtól, majd a dolgok klappolnak, és élete szerelmével együtt élnek az örökkévalóságig.... Szóval ha a te kb ilyesmi témát választottál, vagy ha a story-d egymerő koppintás a Vámpírnaplókról, nem hiszem hogy van értelme.Viszont ha jól írsz, az írásmódod gördülékeny, és a regényed izgalmas, meghökkentő, vagy drámai, akkor meg se állj a kiadóig...!
Utolsó válaszoló:
Ja és bocs tényleg volt némi ( vagy annál sokkal több ) előítéletem a vámpírokkal szemben... :)
köszi a válaszokat.
Aki utoljára válaszolt, annak írom, hogy semmi köze nem lesz az alkonyathoz, én is eléggé hányok tőle.
Viszont az egyik mondatod különösen ide illett, ugyanis a címe az lenne, hogy: Örrökkévalóság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!