Jó Aghata Christie könyvek?
Figyelt kérdés
Mit ajánlotok? Lehet hosszú-hosszú listát írni. :) Miss Marple-t nem szeretem. 10 könyvét olvastam, köztük a tíz kicsi négerrel2014. jan. 15. 21:31
1/3 anonim válasza:
A ferde ház. Nekem ezt tetszett a legjobban:D de a Poirot könyvek is nagyon jók, közülük az ABC-gyilkosságok a kedvencem:)
2/3 anonim válasza:
Halál a Níluson, És eljő a halál...,A hét számlap rejtélye, Ház a sziklán, Gyilkosság az Orient expresszen, Gyilkosság Mezopotámiában, A gyöngyöző cián (ez lehet, hogy Miss Marple-s már nem emlékszem),Macska a galambok között, Balhüvelykem bizsereg (ez is lehet, hogy Marple)Nem tudom, ebből melyiket olvastad, elsőre talán elég lesz ennyi, ezek azok, amikre tényleg emlékszem is.
3/3 anonim válasza:
Tíz kicsi néger. Eszméletlenül jóó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!