Egyedi könyv készítése?
Szeretnék készíttetni egy naplót. Először is az lenne a kérdésem hogy hol érdeklődjek, nyomdában, könyvtárban? A másodlagos kérdésem az lenne hogy ez körülbelül mennyibe kerülne? Nem túl vékony, nem fehérített vonalas lapot szeretnék bele, én ötszáz oldalasra gondoltam, valamint fekete bársonyszerű anyag lenne a borítója és az elején lenne egy rövid szöveg, és egy kis kép szerű, fekete fényes valamiből, és azt szeretném hogy kemény fedeles legyen.
Előre is köszönöm a válaszokat, és bocsánat az esetlen magyarázásért, de ebben nem vagyok túl jó:)
Szia!
Ha egy évvel korábban teszed fel ezt a kérdést akkor most a barátnőmet ajánlanám, de ő jelenleg nincs Mo-on. :/ Így csak ennyiben tudnék segíteni:
És ha jól emlékszem nekem anno 1500 készített naplót. 2-3000-nél ne adj ki többet érte. És szerintem érdeklődj, hogy nincs-e a környezetedben nyomdász, vagy aki annak tanul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!