Valaki olvasta Leiner Laurától a Bábelt?
Figyelt kérdés
Aki olvasta írja le hogy mi a véleményetek róla! Köszönöm!2014. jan. 13. 18:02
1/7 anonim válasza:
Én kicsit negatívan álltam hozzá mivel úgy voltam, hogy az SZJG-nél úgy se jobb!:) Dekor elolvastam (jókor mi?!:D) ,és imádtam.Mindig is elakartam menni egy fesztiválra, de a könyv után még nagyobb bennem a vágy!:D Szóval olvasd el mert nagyon nagyon jó! <3
Ui: Márciusban jön az új könyve az "Akkor szakítsunk" ;)
2/7 anonim válasza:
* De karácsonykor elolvastam (jókor mi?!:D)
3/7 anonim válasza:
hát perszee, ez csak természetes :D szerintem nem mondok újat azzal, h fantasztikus lett ez is, ahogy azt eddig is megszokhattuk :) olyan Laurás, ha érted mire gondolok és az csak jót jelenthet...nagy példaképem lett, tényleg! <3 szóval, ha eddig nem olvastad volna még el a Bábelt, akkor mindenképp ajánlom!! nem fogod megbánni ;)
4/7 anonim válasza:
Elolvastam. A véleményem pedig az, hogy sz*r. Leiner Laura ugyan azt hozta. A szereplők is szinte ugyan azok, annyi, hogy más a nevük.
5/7 anonim válasza:
Szerintem tök más mint a SZJG,olvasd el nyugodtan,tetszeni fog!
6/7 anonim válasza:
Kedves negyedik hozzászóló! Ajánlom figyelmedbe Leiner Laura Közhelyek című regényét. Ha ami után azt elolvasod, ugyanez marad a véleményed, akkor nagyon tévedsz.:)
Kérdező! A Bábel nagyon jó lett, bár valahogy kicsit jobban húz a SzJG-hez a szívem.:)
7/7 Klaudia112 válasza:
Szerintem a SzJG és a Bábel is nagyon jó,a Bábelben az tetszett, hogy csak egy része van, a SzJG-nek meg, hogy 9 részen át lehetett fokozni.1. válaszolónak üzenem, hogy akkor együtt megyünk a fesztiválra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!