Ki olvasta Maggie Stiefvater Hollófiúk című regényét? Mi a véleményed róla?
Figyelt kérdés
nekem nagyon tetszett, és kíváncsi vagyok, hogy más is hasonlóképpen vélekedik róla2014. jan. 13. 02:20
1/3 anonim válasza:
Nekem is eléggé tetszett, nagyon szeretem íz írónőt, több könyvét is olvastam (Ajánlom a Mercy Falls farkasai trilógiát, ha nem olvastad). Mondjuk, egy kicsit , ami zavart benne, hogy talán ici-picit el van túlozva az ezotéria része, enyhe túlzások vannak benne, de amúgy nagyon jól meg van írva,és a történet is jól fel van építve. És nemrég jelent meg az második része Az álomtolvajok , nagyon várom : )
2/3 A kérdező kommentje:
Én is nagyon várom már, hogy meglegyen :))
2014. jan. 13. 21:33
3/3 Deliverance válasza:
Jó, hogy ti így lelkesedtek érte, engem sajnos egyáltalán nem fogott meg. A shiver, linger, forever után sokkal többre számítottan az írónőtől. Nekem ez a történet zagyva, felszínes, nem tudtam kellőképp azonosulni a szereplőkkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!