Olvastátok már a Midnight sun-t?
Figyelt kérdés
Nos, én rákerestem, és letöltöttem pdf-ben, de nem tudom, hogy én vagyok-e ilyen szerencsétlen, vagy tényleg ilyen selejt. Az egész tele van helyesírás hibákkal (pl útálom, esetlenűl), a vesszők után nem mindig van szóköz, elfojt helyett elfolyt, nincsenek gondolatjelek, a párbeszédek idézőjelben vannak, néha jelen időben van írva a cselekmény, néha meg múltban. Nyugtassatok meg, hogy csak én találtam ilyen selejt verziót, és nem így van a könyvben.2014. jan. 11. 17:56
1/3 anonim válasza:
Szerintem még továbbra sem jelent meg a Midnight Sun könyv. Anno elkezdte írni az írónő, de mivel a félig-medig megírt kéziratot valaki kirakta a világhálóra, ezért besértődött (jogosan) és félre tette, azóta sem vette elő, legjobb tudomásom szerint.
2/3 anonim válasza:
Úgy van, ahogy az első írta. Csak az első tizenvalahány fejezet készült el. Nem valószínü, hogy Meyer befejezi. Te egy kalózfordítást találtál, azért ilyen rossz. (Meg ugye ez sincs meg végig)
Ha érdrkel és jól tudsz angolul az írónő honlapján is fent van az eredeti.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, ezt nem is tudtam. o.O
2014. jan. 12. 00:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!