A búra alatt című könyvet olvastátok már?
Aki olvasta, azoktól lenne egy kérdésem. Én mostanában azt a könyvet olvasom, a 110. oldalon járok, és eddig elég unalmasnak tűnik nekem, azon kívül hogy leereszkedett egy búra a városra igazából még semmi érdemleges nem történt, csak a szereplőket, meg a búra miatt történt dolgokat részletezték, szóval túl sok benne az érdektelen hablatyolás, emiatt nekem unalmasabbnak tűnik, mint vártam.
A kérdésem az lenne, hogy az a könyv végig ilyen unalmas, kevésbé fontos dolgokat magyarázó szövegből áll, vagy azért lesznek benne izgalmas, meglepő, érdekes részletek is?
Én 10 éve King rajongó vagyok.
Ha elsőnek olvasod ezt a regényt, hát az nem valami jó ötlet, mert ez pont nem horror és nem pörgős, de megvan azért a varázsa. Nekem tetszett, annak ellenére, hogy lassú.
Ismerni és szeretni kell King stílusát ehhez a könyvhöz, mert olyasmi mint a Végítélet. Lassú, terjengős, de ettől még jó könyv.
Ha unod akkor válassz másikat. Nekem nem volt unalmas. Csak épp nem olyan típusú könyv, mint az Állattemető, vagy a Ragyogás.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!